Background adbanner
Background adbanner

RAZOČARALA JE VODITELJKA! SEVERINA: “MOJE DETE SE IGRALO S NJOM”!

Objavio: RHT
18/04/2021 12:00 PM

Pevačica se prilikom uključenja u emisiju “150 minuta” prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru.

Severina:Printscreen Instagram

Pevačica Severina Kojić gostovala je kod voditelje Marije Kilibarde i ponovo se dotakla priče koja je prethodnih godina uzdrmala domaće medije.

Naime, 2018. godine se nagađalo da se hrvatska pevačica navodno naljutila na voditeljku Jovanu Joksimović, koja je navodno u svojoj tadašnjoj emisiji navodno kometarisala Severinu i njene nage fotografije.

Jovana je tada ove glasine kratko prokometarisala:

– Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me – rekla je voditeljka tada, preneli su mediji.

Severina se prilikom uključenja u emisiju “150 minuta” prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru.

Nije imenovala koja voditeljka je u pitanju, ali je istakla da je za njenog muža, koji je muzičar, pisala repertoar za koncert.

– Družile smo se kao prijatelji, moje dete se igralo s njenim… – rekla je Severina i naglasila da to što se tada dogodilo ne može da se reši i izgladi.

Iako nije imenovala Jovanu Joksimović, mnogi se pitaju da li je upravo na nju aludirala.

Kurir

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x