Background adbanner
Background adbanner

RAZOČARALA JE VODITELJKA! SEVERINA: “MOJE DETE SE IGRALO S NJOM”!

Objavio: rht
18/04/2021 12:00 PM

Pevačica se prilikom uključenja u emisiju “150 minuta” prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru.

Severina:Printscreen Instagram

Pevačica Severina Kojić gostovala je kod voditelje Marije Kilibarde i ponovo se dotakla priče koja je prethodnih godina uzdrmala domaće medije.

Naime, 2018. godine se nagađalo da se hrvatska pevačica navodno naljutila na voditeljku Jovanu Joksimović, koja je navodno u svojoj tadašnjoj emisiji navodno kometarisala Severinu i njene nage fotografije.

Jovana je tada ove glasine kratko prokometarisala:

– Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me – rekla je voditeljka tada, preneli su mediji.

Severina se prilikom uključenja u emisiju “150 minuta” prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru.

Nije imenovala koja voditeljka je u pitanju, ali je istakla da je za njenog muža, koji je muzičar, pisala repertoar za koncert.

– Družile smo se kao prijatelji, moje dete se igralo s njenim… – rekla je Severina i naglasila da to što se tada dogodilo ne može da se reši i izgladi.

Iako nije imenovala Jovanu Joksimović, mnogi se pitaju da li je upravo na nju aludirala.

Kurir

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x