Background adbanner
Background adbanner

RAT, između Jovane i Sanje, na vidiku! “Neka se spremi za tužbu, ta priučena kreatura”!

Objavio: RHT
02/06/2021 7:57 AM

Jovana Jeremić je dala otkaz na Happy televiziji, pa tim potezom je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, posebno na Twitteru.

Jovana Jeremić i Sanja Marinković-Foto:Printscreen Instagram

Njen odlazak posle 10 godina rada u pomenutoj televiziji nema kog nije zaintrigirao iako je naglasila da je to uradila sa željom da se više posveti porodici jer je ona bila zapostavljena zbog njenog posla.

Mnogi su razvili brojne druge planove za njenu poslovnu budućnost.

Foto:Printscreen

Naime, pročulo se da će poznata voditeljka u stvari otići na “ružičastu televiziju”, u “kuću Sanje Marinković”, a rezultat onlajt pretpostavki su mnogobrojne, pa i oštre šale između “tabora” dama sa malih ekrana.

“Rat” se ubrzo prelio i na Instagram, gde su nastavili da se nižu oprečni komentari, najčešće onih koji smatraju da Jovana Sanji ne može da izađe “na crtu”.

“Nemoj da ideš mojom ulicom, stvarno nemoj”, “Sanja, nema ti ravne, ko sme taj rad da kopira”, samo su neki u moru komentara koji se i danas nižu na izvesnom twitter-nalogu, posle otkaza koji je Jovana Jeremić dala, pa navodno krenula na Pink.

Voditeljke se nisu oglašavale na ovo, iako je pojedince njihova fotografija na profilu zbunila i navela da pomisle da su njih dve “za tastaturom”.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x