Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) PREKO 40 MILIONA PREGLEDA! Urnebesan snimak kako da POVEĆATE USNE bez igle JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA IZVAJANO TELO! Glumici kupaći jedva pokrio intimne delove! (FOTO) BORBA DO POSLEDNJE SEKUNDE! Bunčić poražen u četvrtfinalu, ide u repasaž, vaterpolisti jedva pobedili Japan! SRAMNO! Hajrizi UB*O SRPSKOG POLICAJCA, a na KOSOVU ga proglasili HEROJEM! PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” NOVAK ĐOKOVIĆ NAPRAVIO TIK TOK NALOG! Najbolji teniser svih vremena nije mogao da odoli popularnom trendu! (FOTO) VLADO GEORGIEV NE MOŽE DA STOJI NA NOGAMA! Užasan snimak njegovog bauljanja kruži društvenim mrežama! (VIDEO) VODE SE VELIKE BORBE! Strahinja Bunčić u četvrtfinalu džudoa, Stjepanović ostao bez polufinala, veslači repasažom došli do polufinala! Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO) TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ NE MIRUJE! Glumica pokazala šta radi od ranog jutra! (FOTO) GRAD BEOGRAD DAJE PO 20.000 DINARA RODTELJIMA! Evo kada mogu da očekuju novac! “IMALA SAM PREDRASUDE ZBOG GODINA MILOŠA ŠOBAJIĆA” Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” udovica srpskog slikara, Maja Iskijerdo! MIKEC BEZ MEDALJE, BUNČIĆ DEBITOVAO POBEDOM NA OI! Srpski sportisti lošiji u odnosu na juče! TEODORA I BEBICA NE PRESTAJU DA IZNENAĐUJU! Spakovali kofere, pa otišli na ovu destinaciju, ljubav cveta! (FOTO) MUP UPUTIO UPOZORENJE GRAĐANIMA SRBIJE: Ne odgovarajte na nepoznate WHATS APP pozive, BUDITE OPREZNI!

RASULO U ZADRUZI: Aleksandra Nikolić otkrila koja drugarica je pokrala!

Objavio: RHT
24/04/2023 9:50 PM

Naredni zadrugar koji je glasao za osobu koja se u Beloj kući pokazala kao pravi prijatelj, bio je Lepi Mića.

Foto: Printscreen YouTube

-Kada sam ja bio mali, parkovi su bili puni male dece. Međutim, danas su parkovi puni kućnih ljubimaca, a narod priča da je pas najbolji prijatelj. Čuo sam ovde neke mnoge priče i glupoti, prijateljstvo je teška reč. Mi smo ovde kolege. Druženja koja su bila ovde od početka su montirana, razmontirana i ponovo montirana…Prijateljstvo je vrlo osetljiv pojam…Tako da je širok spektar prijatelja ovde. Ja sam bogat čovek, ja sam opčinjen prijateljstvom. Pre tačno tri sedmice ste o meni pričali bajke, kako ja sada da budem loš čovek?! Pored vas ovde koje vidim, moj najveći prijatelj je bankovni račun – rekao je Mića.

-Ja sam kroz jednu ljubav počela da gradim i prijateljstvo. U kakvom god odnosu mi bili ovde ili napolju, mi ćemo biti prijatelji, a to je moj dečko, Ivan. Lepi Mića je uvek bio tu za mene – rekla je Sana.

-Ja sam baš sada pričala sa Miljanom, rekla sam da kada smo ulazile u “Zadrugu”, pričali smo o tome: “Ja verujem da mogu da se steknu prava prijateljstva”, a ja sam joj govorila: “Nema ništa od toga”. Svi su pričali da ovde ima divnih ljudi, sada se svi ograđuju i pričaju kako ovde nema prijatelja, kako su njihovi prijatelji napolju. Ja smatram da su moji najveći prijatelji napolju, a to su Irena i Boris Obreški. Tako da, eto to su neki moji pravi prijatelji. Ovde sam imala dosta drugarica, koje su se ispostavile kao lažne drugarice ili drugarice iz interesa, kada sam prekinula druženje, one su počele da me potkradaju, a misle da to ne znam. Samo ih puštam i čekam pravi trenutak. Na prvom mestu će biti moj dečko, Filip, pre svega moj prijatelj. Na drugom mestu je Lepi Mića. Mića je, eto, omiljen među ženama, omiljen među zadrugarima. Mića je neko koga ja poznajem ovde najduže od svih zadrugara, neko koga ja poštujem, krenuli smo pomalo da komuniciramo. On je neko ko mi se našao od prvog puta, pričao je sa mnom i šta god da mi je rekao, rekao mi je za moje dobro. Moja mama ne bi slala poklone da ne misli da je neko loš, a poslala je Lepom Mići. Zorica je neko s kim jesam imala svađu na početku. Što se tiče nekih stvari gde se vode ratovi, ova ili ona strana, ja se u to ne mešam, ali je Zorica prema meni dobra i nema lošu nameru – rekla je Aleks.Neco, voli te tvoja drugarica, izvini što sam ponekad bila bezobrazna i nezahvalna, trudiću se da se to više ne ponavlja. Zaista si se pokazao kao pravi prijatelj. Ja ću pričati o jednom odnosu koji ste svi izostavili, a taj odnos vezuje jedna reč – prijateljstvo. A to su Zvezdan i Ana. Od kada je Ana ušla, ona govori Zvezdanu da je on nju izdao kao prijatelj pre svega. Generalno, ovi svi odnosi u kući su manje više plitki u odnosu na taj odnos i imali smo pre par dana priliku da slušamo kako je Zvezdan ostavio dušu i sahranili su to neko, prijateljstvo…Tako da imamo primer šta znači neko prijateljstvo, to mora biti nešto što traje godinama. To je nešto što je preživelo teške trenutke, ogromne životne testove, izneli su ovde sve i svašta jedno o drugom. Zvezdan zamera Ani zašto je došla ovde, a Ana njemu što je izdao kao životnog partnera i prijatelja. Za mene najveći prijatelji mogu da budu Zvezdan i Ana,a pored njih Zorica Marković – rekla je Miljana Popović

Ja neću dužiti, navešću tri osobe: Zorica Marković, Slađa Lazić neko s kim sam u korektnim i finim odnosima. Osobe ovih osam meseci, imali smo najgore svađe, cenim to što smo jedno drugom rekli u lice sve, samo Ivan Dragić – rekla je Tamaris.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner