Background adbanner
Background adbanner

RASPADA SE GRUPA HURRICANE: Od septembra svako svojim putem!

Objavio: RHT
03/05/2022 12:00 PM

Već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost.

Instagram/Hurricane_official

Devojke iz popularne grupe “Hurricane” će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživeti raspad.

Već neko vreme se spekuliše o raspadu popularnih Uraganki, a sada je i obelodanjeno da nisu sve samo spekulacije već tačna informacija

Kako otkriva izvor blizak grupi, bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo i desiti.

– Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi – rekao je izvor

Grupa “Hurricane” koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odradiće letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti.

– Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri – tvrdi izvor.

Podsetimo, već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost, te da primećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htele da komentarišu, ali je sumnje podgrejala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

IZVOR: ALO.RS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x