Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

RASKRINKAVANJE: Car izneo nepoznate detalje o Anđeli!

Objavio: RHT
09/02/2023 9:30 AM

Nakon što je prethodnog dana doživela nervni slom zbog Zvezdana Slavnića, ponovo se Anđeli Đuričić desio emotivni brodolom nakon žurke, kada je ponovo pokušala da pobegne iz Zadruge.

Foto: Printscreen YouTube

Filip Car je tokom prošle noći odlučio da raskrinka Anđelu s kojom je bio veoma blizak napolju, između dve sezone rijalitija, kada su se viđali i družili i često objavljivali zajedničke fotografije i snimke na društvenim mrežama. Njemu je prekipelo zbog njenog foliranja, kako je rekao, pa je sve što zna o Anđeli stavio na tacnu.

Foto: Printscreen YouTube

“Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki, koje su transparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila… Fina si cura, a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi, nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem!”, besneo je Filip.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner