Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

RASKRINKALA ŽENE SPORTISTA! Modna kreatorka progovorila o svom životu!

Objavio: RHT
18/04/2021 9:00 AM

Modna kreatorka i supruga Marka Kešelja, Jovana Petković, u emisiji na Hype televiziji, otkrila je kako ustvari žive žene sportista.

Jovana je otkrila da je ona krila da se zabavlja sa poznatim košarkašem Markom Kešeljem i da su se tajno venčali kada je ona ostala trudna.

O svom privatnom životu i radu je pričala u razgovoru sa voditeljkom Katarinom Ristić, a šta je sve izjavila pogledajte u video-prilogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133