Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

RASKID 3 MESECA NAKON ROĐENJA ĆERKE – STARLETA RASKINULA SA VERENIKOM

Objavio: RHT
28/03/2021 9:03 AM
Tamara Đurić – Foto: Instagram/screenshot

Tamara Đurić samo tri meseca nakon rođena ćerke Tare raskinula je sa

Njih dvoje su se zabavljali dve godine, a on je navodno napustio stan u kom su živeli. Kao razloga njihovog raskida navodi se to što Nikola nije mogao da isprati Tamarin način života.

Poslednjih nedelja njihovi stavovi i razmišljanja oko brojnih stvari su se u mnogome razlikovali. Ne radi se o prevari, već oboje žive različite živote i čim je počeo odnos da bude ispunjen tenzijom oni su odlučili da se rastanu, kako bi u narednom periodu zbog deteta mogli da ostanu prijatelji“, rekao je izvor blizak Đurićevoj.

Ovim povodom oglasila se i nekadašnja učesnica rijalitija koja je samo kratko potvrdila da je na ljubav sa Nikolom stavila tačku.

Istina je, Nikola i ja više nismo zajedno“, bilo je sve što je rekla starleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner