Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

RAKOVICA: Optužen mladić za teško ubistvo u Rakovici!

Objavio: RHT
08/02/2023 4:00 PM

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv D. G. (20) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio A.T. (21) u februaru 2022. godine u Rakovici.

Youtube printscreen

Optužnica kojom se D. G. tereti za krivično delo teško ubistvo predata je Višem sudu na odluku o potvrđivanju, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

Sumnja se da je D. G. 23. februara 2022. godine u večernjim satima nožem zadao A.T. više uboda u predelu trupa, a usled povreda je A.T. preminuo.

D. G. se potom udaljio sa lica mesta.

Nakon intenzivnog operativnog rada, ovaj slučaj je rasvetljen i protiv njega je pokrenuta istraga 12. jula prošle godine kada mu je određen pritvor.

D. G. se predao nadležnim organima 14. septembra u pratnji svog advokata i od tada se nalazi u pritvoru.

Kako se sumnja, sukob između njih dvojice je nastao zbog devojke koja je u vreme ubistva bila sa A.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner