Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

RADOST I TUGA! Radojka se skinula pa pokazala čija dva imena ima istetovirana preko celih leđa!

Objavio: RHT
17/04/2021 9:00 AM

Dara Bubamara sa svojim mlađim izabranikom otišla je u Dubai gde uživa u luksuzu, a sada se i razgolitila i pokazala šta nosi na leđima.

Dara Bubamara-Foto:Printscreen/Instagram

Pevačica se obukla u crno, družila se sa Tonijem, a potom i otkrila dve tetovaže na leđima. Dara je urezala ime sina Konstantina koje je u srcu sa krunom i ukrašeno ružama, ali i pokojne majke Milice.

Dara Bubamara-Foto:Printscreen/Instagram

Pevačica je jednom prilikom otkrila koliko je patila kada joj je majka preminula.

 Kada me pitaju da li si nekada tužna, e to je jedino kada se setim svoje majke. Jedini šok i problem u mojoj karijeri to je kada sam izgubila majku. Ona mi jedino nedostaje – rekla je pevačica tada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner