Background adbanner
Background adbanner

,,RADI ZA PLATU, NORMALAN JE”: Ana Korać otkrila detalje veze sa dečkom koji joj je kupio automobil od 100.000 evra

Objavio: RHT
08/08/2022 7:30 PM
Ana Korać će se za nekoliko meseci ostvariti kao majka, a oca svog deteta i dalje krije od javnosti.

Foto: Instagram

Bivša učesnica Zadruge, starleta Ana Korać, nedavno je saopštila da je u drugom stanju i da čeka bebu s dečkom čiji identitet krije kao zmija noge.

Do sada je bilo poznato da je obasipa pažnjom, da je bogat, da joj je kupio automobil od 100.000 evra, ali i da s njim želi da se ostvari kao majka i provede život.

Spekulisalo se o tome da je tajanstveni muškarac dosta stariji od nje, a pokazala ga je samo jednom prilikom, kada su zajedno putovali na odmor. Međutim, otkrila je još neke stvari.

– Imam dečka, zaljubljena sam. Devedeseto je godište. Predivan, kulturan dečko… Ozbiljno je. Prvi put sam osetila da sam se jako zaljubila, iskreno. Normalan je dečko. Ne mogu da pričam o njemu. Bavi se normalnim poslom. Radi za platu, kao svi normalni ljudi što rade -rekla je tada u jednoj emisiji na Hype televiziji.

Inače, nakon što je otkrila da je trudna, Ana je izjavila da je drugo stanje plaši.

– Malo me rade više hormoni, pa sam malo neraspoložena, pa raspoložena, varira. Jedan dan se probudim super, jedan dan ne, ali sam presrećna svakako. Lepo se osećam, čudno i lepo kada znaš da nešto nosiš u sebi – počinje Ana i otkriva da li joj teško pada trudnoća:

– Da, muka mi je, borim se sa mučninama po ceo dan, malaksala sam, smršala sam sedam kilograma, povraćam, ne mogu da jedem, samo jedem čisto zbog bebe, ali se baš osećam malaksalo, ali i to će nadam se proći.

Kako je priznala, plaši se da li će se ugojiti u trudnoći, s obzirom na to da je svoju liniju dovela do savršenstva.

BONUS VIDEO:

Izvor: blic.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x