Background adbanner
Background adbanner

Rada Manojlović u Red Zone! “Mene su svi razočarali”!

Objavio: RHT
16/06/2021 3:36 PM

Popularna pevačica Rada Manojlović je nakon godinu I po dana pauze jedva dočekala da se vrati svojoj publici I nastupima, a ono što ju je u poslednjih nekoliko dana uzdrmalo jesu pojedini naslovi na portalima.

Rada Manojlović-Foto: Hypetv

Ona je odlučila da progovori o sujeti koju je doživela od strane svojih kolega, pa je tako u razgovoru sa voditeljkom Katarinom Ristić u emisiji Red Zone ispričala kako joj je jedna od pevačica zabila nož u leđa.

Rada Manojlović i Katarina Ristić-Foto:Hypetv
  • Mene su svi razocarali, nema u koga se nisam razocarala. Jako je malo javnih ličnosti koji su dobronamerni.  Desilo mi se nekoliko puta da kažem da imam super pesmu kod nekog I ona ode I uzme mi pesmu. Ta pesma je sada hit, pesma je kao poznata, a I pevačica. Za mene to nije normalno – rekla je Rada I dodala:
  • Kad god te neko loše komentriše znači da radiš pravu stvar. Kada sam se pojavila na Grandu prvi put, svi su me voleli, obožavali su me, bila sam svima super. Dokle god je tako, znači da nešto nije dobro. Ne može niko ko se bavi istim poslom da te voli zato što si uspešniji. Svi mi težimo da budemo bolji – bila je razočarana pevačica.

Osim toga, Radu su mnogi kritikovali I zbog svog stajlinga koji ne menja od samog početka svoje karijere, što njoj nimalo ne smeta.

Rada Manojlović-Foto:Hypetv
  • Kad god sam u dilemi, ja obucem kratku haljinu. Cim krenem da eksperimentisem osecam se cudno I smesno I narod to primeti. To sam ja! Da moram da menjam, promenila bih stajling, ali ne da konstantno budem drugacija – rekla je pevačica.

Detaljno pogledajte u nastavku

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x