Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE!

PUNJAČ ZA MOBILNI IZAZVAO POŽAR U KUĆI! Pridržavajte se ovih SAVETA i neće doći do katastrofe!

Objavio: RHT
05/07/2024 3:54 PM

PUNJAČ ZA MOBILNI IZAZVAO POŽAR U KUĆI!

U sredu uveče u naselju Vojlovica u porodičnoj kući je došlo do požara.

Foto:Printscreen/Instagram/zdravopancevo, 192_rs

Naime, zapalio se punjač za mobilni telefon i zahvatio kuću.

U objektu je, kako je potvrdio kapetan policije Željko Grujić, portparol Policijske uprave Pančevo, bila samo jedna osoba, žena rođena 1979. godine.

Ona je, na sreću, pretrpela samo lakše povrede.

PUNJAČ ZA MOBILNI IZAZVAO POŽAR U KUĆI!

Požar je prijavljen oko 22.40 časova. Prema prvim saznanjima, punjač od mobilnog telefona se samozpalio i vatra se nažalost brzo proširila po kući. Ženska osoba koja je boravila u kući pretrpela je lakše telesne povrede. Zadobila je opekotine šake i ukazana joj je medicinska pomoć u Opštoj bolnici Pančevo”, izjavio je Željko Grujić.

OPREZ SA PUNJAČIMA!

Koliko su bezbedni punjači za mobilne telefone? Naročito u današnje vreme. Kada neretko ni ne dolaze u originalnom pakovanju uz telefon,. Već ih kupujemo ne znajući im ni poreklo, ni kvalitet. Kao ni to da li zadovoljavaju sve bezbednosne standarde.

Foto:Profimedia

Pretprošle godine je punjač tako izazvao požar u studentskom domu u Nišu. Nedavno je zbog toga goreo stan na Voždovcu. A nekoliko godina unazad, jedna Nišlijka je preminula u Kliničkom centru Srbije. U požaru u njenom stanu je posle eksplozije punjača za mobilni telefon izgorelo čak 95 odsto njene kože.

Saveti stručnjaka su sledeći:

  • Punjače za telefon ili laptop nemojte nikada držati non-stop uključene u struju, jer se zbog pregrevanja mogu zapaliti
  • Nemojte držati telefon na krevetu ili jastuku dok ga punite. To može da dovede do velikog zagrevanja, pa izolacija na žici punjača može da ogori.
  • Nemojte uključivati punjač u utičnicu koja je pod uticajem nekog jakog izvora toplote ili na direktnom suncu
  • Obavezno koristite samo punjače zvaničnih proizvođača, umesto „no name” varijanti

Hypetv.rs/V.M./Zdravo Pančevo.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner