Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UROŠ ŽIVKOVIĆ OSTAO GLADAN! Nakon promocije SLOBE RADANOVIĆA u potrazi za hranom (VIDEO) “POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči!

PUN MESEC U DEVICI! Od 24. februara utiče i na ova tri znaka!

Objavio: RHT
26/02/2024 2:27 PM

Pun mesec u Devici!

Pun mesec u Devici počeo je 24. februara, a evo kako će to uticati na ostale horoskopske znakove, a na ova tri posebno!

foto: printscreen/shuterstock

Nekima će pun mesec u Devici najteže pasti. Nekome je PRELOMAN, a nekom donosi NOVOG NEPRIJATELJA! Zato vam mi otkrivamo koji znaci posebno treba da obrate pažnju.

BLIZANCI
Ovaj pun mesec pokazaće vam dublje istine u vezi s domom i porodičnom dinamikom, kao i s vašim odnosom s prošlošću. One se uglavnom tiču doma i porodice, pa je ovo trenutak da se zapitate možete li da rešite probleme s ukućanima, šta vas koči u tome. Kako uspomene utiču na vas danas… Pripadnicima ovog znaka može da se desi nešto pozitivno zahvaljujući tom promišljanju. A nije isključeno i nešto bolno poput razvoda ili iscrpljujuće poput selidbe.

Foto: Pinterest

STRELAC
Pripadnici ovog znaka će u fokusu od punog meseca u Devici imati svoju karijeru. Mogli biste da shvatite da vas vaš posao ne vodi nikud, da ste se našli u profesionalnom ćorsokaku i da odete u nekom potpuno drugom pravcu. Možete biti sigurni da će ljudi pričati o vama. Na vama je da se istaknete i date im nešto pozitivno umesto da dobijete kritike.

RIBA

Ljudima rođenim u znaku Riba bi moglo da bude teško da prihvate realnost. Ovaj pun mesec mogao bi da vam osvetli postupke partnera jer ističe sedmu kuću, tj. kuću partnerstva. Pa ćete shvatiti šta o vama govori ponašanje osobe s kojom ste. Uz to, mogla bi da se pojavi i nova osoba, kako biste zastali i razmislili o tome ide li trenutka u dobrom smeru. Možda ćete otkriti i novog neprijatelja u životu. Sve će biti vrlo strastveno, pa se trudite da zastanete i promislite kad god možete.

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner