Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

PUN MESEC U DEVICI, 24. FEBRUARA, donosi nam TURBULENCIJE! A evo kako će uticati na Vaš horoskopski znak

Objavio: RHT
23/02/2024 11:47 PM

Kada kažemo pun Mesec, odmah nas zaboli glava.

Međutim, ovaj period nam donosi usklađivanje svakodnevnih navika s višim ciljevima.

Pun mesec
Foto: Pixabay

Budući da je u Devici, 24. Februara, spremite se za detaljno analiziranje. Kao i emocionalno čišćenje.
Podsetimo, Device važe za znak koji teži ka savršenstvu, pa se dobro pripremite za predstojeći period.

Ovan

Ovaj period naglašava vašu potrebu za organizacijom. Ovo je idealno vreme da preispitate svoje prioritete i uvedete red u “kritične” aspekte života. Možete očekivati iznenadne preokrete koji će vas podstaknuti na akciju.

Bik

Za vas pun Mesec donosi fokus na finansije i osobnu vrednost. Možete da doživite finansijsku sreću, ali samo ako ste spremni da prilagodite svoje dugoročne finansijske planove.

Blizanci

Ovo je razdoblje introspekcije. Mesec u Devici podstiče vas na razmišljanje o vašim najdubljim emocionalnim potrebama. Neke veze mogu da budu na testu, ali iskrena komunikacija donosi jasnoću.

Rak

Pun Mesec osvetljava vaš dom i porodični život. Možete očekivati emocionalne trenutke koji će ojačati porodične veze. Idealno je vreme za rešavanje dugoročnih porodičnih pitanja.

Lav

Vaša komunikacijska veština dolazi do izražaja. Mesec vas podstiče na izražavanje kreativnih ideja. Budite otvoreni za nove načine izražavanja sebe, to može da promeni vašu sudbinu.

Devica

Ovo je vaš trenutak. Pun Mesec u vašem znaku naglašava vaše lične ciljeve i ambicije. Možete očekivati napredak u karijeri, ali budite spremni i na suočavanje s izazovima.

Vaga

Ovaj lunarni događaj osvetljava vašu duhovnu stranu. Možda ćete osetiti potrebu za povlačenjem i introspekcijom. Meditacija i duhovne prakse donose vam mir i jasniju viziju puta koji bi trebalo da pratite.

Škorpija

Društveni život i prijateljstva su u fokusu. Pun Mesec može da donese iznenađenja u vaš društveni krug. Otvorenost prema novim iskustvima vodi vas ka neočekivanim, ali pozitivnim promenama.

Strelac

Naglašeni su karijera i javni život. Mesec u Devici donosi prilike za napredovanje, ali samo ako ste spremni naporno da radite. Vaš trud će se prepoznati i biće nagrađen.

Jarac

Ovo je vreme za širenje vaših vidika. Pun Mesec vas podstiče na učenje i istraživanje. Putovanje ili obrazovanje mogu da promene vašu perspektivu i otvore vam nove mogućnosti.

Vodolija

Ovaj period naglašava vašu potrebu za emocionalnom transformacijom. Možete očekivati duboke promene koje će testirati vašu snagu. Ovo je vreme za otpuštanje onoga što više ne služi vašem najvišem dobru.

Ribe

Odnosi i partnerstva su pod lunarnim mikroskopom. Pun Mesec u Devici može da donese testove i izazove u vašim najbližim vezama. Iskrenost i predanost ključni su za prevladavanje bilo kakvih prepreka.

22
DA LI VAM SE DOPADA TEKST? GLASAJTE!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/Mediji//M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner