Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Puklo prijateljstvo! Jelena ljuta na Radu!

Objavio: RHT
15/06/2021 12:18 PM

Jelena Karleuša naljutila se na Radu Manojlović nakon što je pevačica na svom Instagram profilu objavila sliku kompleta koji su nakon nje iskopirale Karleuša i Kim Kardašijan. Na promociji novog albuma Suzane Jovanović, pevačice se nisu ni pozdravili, iako su prošle jedna pored druge.

Rada Manojlović i Jelena Karleuša-Foto:Printscreen Instagram

“Jelena je često hvalila Radu i bile su u siper odnosu, međutim nakon što je objavila tu sliku na Instagramu, Karleuša je blokirala. Na promociji joj se nije ni javila, prošla je tik pored nje”, kaže izvor s lica mesta.

Podsetimo, Jelena je okačila sliku Kim Kardašijan i napisala kako je poznata starleta iskorpirala, međutim posle nekog vremena u istom trikou okačila je sliku i Rada. Ispostavilo se da je pevačica iz Četereža prva nosila ovu kombinaciju, te da su je Kim i Jk iskopirale.

Rada nijednog momenta nije uvredila Karleušu, ali očigledno da je ona sve lično shvatila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner