Background adbanner
Background adbanner

Puklo kao bomba! Mia Borisavljević i Bojan Grujić snimili kako je izgledao dolazak na svet njihove ćerke! (VIDEO)

Objavio: RHT
22/07/2021 7:46 PM

Pevačica Mia Borisavljević porodila se pre nešto više od 10 dana, a sada je objavila video snimak koji je mnoge nasmejao.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić-Foto:Printscreen Instagram

Mia, njen partner Bojan Grujić i njihova ćerkica Ema snimili su zanimljiv video i pokazali kako je Tea došla na svet.

Mia je, sa nacrtanom bombom na stomaku, zapalila fitilj, a potom pobegla u sobou kod Eme i Bojana i u sledećoj sceni svo četvoro, uključujući i bebu izašli su garavi iz prostorije.

Ovim video snimkom mnoge su nasmejali, a oni su se dobro zabavili.

Izvor: Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x