Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) UMRO POZNATI GLUMAC! Porodila krila od javnosti, isplivali stravični detalji KLJUČA OD BESA, POKAZALA ĆERKIN TESTAMENT! Majka Ane Nikolić pobesnela i zapretila svima: “Tužiću sve koji namerno ističu da je ona MUŠKO” OVO JE ZNAK DA JE ŽENA IMALA BURNU NOĆ! Evo šta je pokazatelj kada žena nema intimne odnose! Konačno otkrivena misterija OVO JE NAJPOPULARNIJA POZA U S*KSU! Praktikuju je i mladi i stari, sve pršti od strasti ŠOK DETALJI! Đole Đogani:”Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod” MUŽ LEPE BRENE SASLUŠAN ZBOG NAVODNE PREVARE! Na teret mu se stavlja da je “zaradio” 600.000 evra u savezu sa još jednim licem MOŽETE DA DOBIJETE ASMU I KAO ODRASLA OSOBA! Doktor upozorava EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO! Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDE?! (VIDEO) KRENULE SU GRADSKE PRIČE DA KALINIĆEVA ŽENA IMA DRUGOG!? Otkriveni novi detalji! Sve pikanterije KAKO DA SVE DOBIJATE NA TACNI KONAČNO OTKRIVENO! Manifestacijom do željenog cilja ŠOK FOTKE! BRESKVICA NIKAD PROVOKATIVNIJA! Crni sako, a ispod njega ništa – javnost ZANEMELA! (FOTO) ŠOK! EVO KAKO JE SORAJA VUČELIĆ IZGLEDALA PRE OPERACIJA! Ovo je njeno pravo lice (FOTO) ACA BULIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV NAKON ŠTO JE POSTAO TATA! Evo koje ime su roditelji dali naslednici: “Srećan sam i zahvalan” SERGEJ SAOPŠTIO ĆERKAMA DA SU USVOJENE:”Ljudi, ukoliko želite da budete roditelji, nemojte da birate sredstva” “ČULA SAM…” Ana Ćurčić se oglasila za Hype TV nakon vesti da je Aca Bulić postao OTAC: Evo šta je poručila

PUKLA TIKVA: BOGDAN IPAK PREVARIO CECU?

Objavio: RHT
02/02/2022 1:06 PM

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, rešili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze.

Iako je sve delovalo idilično i da je Ceca našla partnera “za ceo život”, neke stvari su se promenile i njihova ljubav nije opstala.

Naime, sredinom januara prošle godine u javnost je procurela vest da su balkanska muzicka zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

-Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnos sa obe strane. To je razlog više zašto je ova informacija iznenađujuća i da je na ovu vezu stavljena tačka.

Ceca i Bogdan nisu zeleli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

-Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Inače, sve je češća pojava da se za raskide saznaje putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice.

IZVOR: BLIC.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner