Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) PRINC OD VRANJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevač sleteo sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! Bivši muž Indire Levak o RAZVODU: “Nisam shvatao da njoj treba NEŠTO DRUGO!” KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VESTI! Princezi od Velsa hitno potrebna ispomoć! PEVAČICA DESET GODINA NIJE SMELA DA PRIČA O VENČANJU ĐOKOVIĆA! Sada je otkrila sve detalje gala veselja! “Bukvalno su se 20 dana BORILI ZA MOJ ŽIVOT!” Maja Berović je ovako pričala o DETALJIMA DRAME U BOLNICI ANĐELKA PRPIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST NA HRVATSKOM PRIMORJU! Glumica se hitno oglasila i detaljno objasnila o čemu se radi! (FOTO) EVO ŠTA RADI MILENA RADULOVIĆ NAKON VESTI DA JE RADOVAN VUJOVIĆ POSTAO OTAC! Godinama su bili zajedno! (FOTO) OGREV SADA NAJJEFTINIJI! Ovo su detaljne cene na stovarištima! “JOŠ UVEK MORAJU DA GLUME!” Ovo su novi HEJTOVI o Aniti i Anđelu: “Kad njih vidim…” “ZABRANILI SU IM DA SE DRUŽE SA MNOM” Sanja Vučić otvoreno o detinjstvu i traumi koju je doživela! STIŽE OLUJA SA SEVERA Večeras počinje promena vremena, meteorolozi upalili alarme, evo kolika nas temperatura očekuje! SELIN DION OBOLELA OD TEŠKE I NEIZLEČIVE BOLESTI, A HRABRO SE OSMEHUJE! Svi očekuju da svetska zvezda nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu! ADVOKAT tvrdi da na JEDNO PITANJE SAOBRAĆAJNE POLICIJE NE TREBA DA ODGOVORITE! Evo šta treba da kažete!

PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA! Otkrila zašto je pobela!

Objavio: RHT
23/07/2024 2:36 PM

Prvo oglašavanje Miljene Kulić

Miljana Kulić se po prvi put oglasila nakon što je pobegla iz Bele kuće. Naime, ona je kažnjena sa 50.000 evra zbog kršenja ugovora, a sada je otkrila sve detalje.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Odlučila sam da odem jer sam znala ko će koju poziciju da osvoji u rijalitiju. Zaista nisam želela nikakva poniženja jer znam da mnogo zaslužujem, ali kada pogledam ovu sezonu ipak mislim da nisam zaslužila neki plasman zbog ponašanja i osoba sa kojim sam bila  rekla je Kulićeva u emisiji “Za više informacija sa Milicom Kemez” – pa se dodatla bivših momaka:

Prvo oglašavanje Miljene Kulić

Bitno je da se sada ističu, to je moj uspeh. Ja sam od njih napravila to što jesu, smešno mi je sve to kada vratim vreme, ali dobro, sve je to za ljude, probala sam i videla. Nisam više u odnosima sa njima jer nisu mi odgovarali, kao i ja njima – istakla je Kulićeva u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Miljana Kulić je diskvalifikovana je iz rijalitija samo nekoliko dana pred superfinale. Nakon što je napustila Belu kuću ona je otišla u Niš kod roditelja koji su joj pružili utočište i podršku.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/  S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner