Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

PRVI SNIMCI TEŠKOG SUDARA NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Šleperi smrskani, 3 povređena, jedan u teškom stanju na VMA (FOTO)

Objavio: RHT
16/03/2023 8:27 AM

Na obilaznici oko Beograda došlo je do sudara teških kamiona. Prema nezvaničnim informacijama, povređene su tri osobe. Put je i dalje zatvoren.

Foto: Printscreen Youtube

Do sudara je došlo jutros oko 6 sati u blizini kružnog toka u Resniku.

Na licu mesta su ekipe Hitne pomoći, saobraćajne policije i vatrogasaca koji su sekli lim da izvuku povređene.

Teško povređeni primljen je u centar za Hitnu pomoć VMA, a dvoje u Urgentni centar.

“Primljen je pacijent povređen u sudaru dva kamiona. On je u teškom stanju, radi se o politraumi sa povredama glave i insuficijentnim disanjem, tako da je u toku dijagnostika. On se nalazi u hirurško-intenzivnoj nezi”, kaže za medije doktor Goran Pavlićević, glavni dežurni hirurg VMA.

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner