Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

PRVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ: Imao je ogroman uspeh u “Zvezdama Granda”- Imao je hit i SAMO NESTAO

Objavio: RHT
29/11/2022 6:30 PM

Pevači su vezu počeli još dok je trajalo takmičenje „Zvezde Granda“.

Foto: Printscreen Instagram

Nenada Jovanovića je publika upoznala u drugoj sezoni „Zvezda Granda“ gde je ostvario zapažen rezultat, a veći broj ljudi ga pamti kao prvog dečka pobednice te sezone Milice Todorović.

On se posle nekoliko godina eksponiranja povukao sa estrade, a danas vodi miran porodični život i malo ko zna da je jedan od najtraženijih pevača za privatne proslave.

Foto: Printscreen Informer

Nedavno se na društvenoj mreži TikTok pojavio video sa početka Nenadove karijere, a na ovom videu on peva pesmu „Da li ga varaš“ koja je posle te sezone postala veliki hit.

U odnosu na danas, on se fizički dosta promenio, a ispod videa su se samo nizali komentari i pohvale na njehov račun.

„Idemo“, „Ma kakav je ovo hit bio“, „Bravo, majstore“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, Milica i Nenad su vezu počeli još dok je trajalo takmičenje „Zvezde Granda“, a u ljubavi su bili nekoliko godina. Iako već dugo nisu zajedno, oni su ostali u prijateljskim odnosina i jedno za drugo imaju samo reči hvale.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner