Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO! Kreću pregovori o minimalcu! A evo kada bi trebalo da se zna iznos nove minimalne cene rada POTEZ DONALDA TRAMPA RASPLAKAO AMERIKU! Ovo niko nije očekivao od njega! (FOTO) PREDSEDNIK DOČEKAO ŠOLCA U PALATI SRBIJA: Počeo Samit o kritičnim sirovinama u Beogradu, učestvuju Vučić, Šolc i Šefčovič DANAS SLAVIMO SVETOG SISOJA VELIKOG! On je zaštitnik dece, zato ako danas padne kiša klinci obavezno treba da urade jednu stvar SPREMITE SE! Objavljene su nominacije za “Emi nagrade”: Serija “Šogun” apsolutni rekorder SPREMITE SE! Stiže zahlađenje, a u ove delove Srbije i OZBILJNO nevreme! “ŠA JE NASEO!” Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE! ISPROZIVALA SARADNIKA ZBOG “UNIŠTENE KARIJERE” – on joj odbrusio, ona ŠOKIRALA DIVNE VESTI IZ DOMA ANE SEVIĆ! Svima osmeh od uveta do uveta, evo o kakvom IZNENAĐENJU je reč! OLAF ŠOLC SLETEO U BEOGRAD! Predsednik Vučić dočekao nemačkog kancelara: “Dobro došli u Beograd!” NEMA VEĆE BRUKE! ĐOKOVIĆ NIJE U TOP 10 SPORTISTA NA SVETU?! Sramna lista objavljena, evo ko je “bolji” od njega MAKRON O POSETI BEOGADU: Planiram da završim pregovore o prodaji “rafala” NADAL PRESTRAVIO NAVIJAČE! Bacio se na zemlju, a onda je OVO zatražio! (VIDEO) NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDETI DANAS! Nakon što je SAHRANIO OBA RODITELJA rijaliti učesnik volju za životom našao u SVOM NASLEDNIKU Vučić SUMIRAO POSETU LONDONU: “Moj posao je da zastupam interese svog naroda!” (VIDEO) IMA SE MOŽE SE! RADA MANOJLOVIĆ ULOŽILA BRDO PARA U NOVI BIZNIS! Radi sa sestrom, evo o čemu je reč: “Kupiću i nekretninu, ali…” “MIRNO SPAVAJ” Janjuš objavio sliku POKOJNOG BRATA: Od ovog prizora boli duša (FOTO)

Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete: Njegove reči ODJEKUJU! (FOTO)

Objavio: RHT
08/07/2024 1:35 PM

Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete

Žandarm Miloš Jevremović danas je dobio plaketu za hrabrost od strane potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Foto:TANJUG/JADRANKA ILIĆ (STF)

Hrabar čovek je danas izašao iz bolnice sa povezom oko vrata, a onda je dočekan u Odredu za žandarmeriju u Beogradu.

Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete

Nakon što mu je uručena plaketa, Jevremović je spomenuo i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Zahvalan sam predsedniku Vučiću koji je došao da me obiđe. Ima ovde još mnogo momaka koji su vredni i koji žele da Srbija bude bezbedna. Hvala još jednom svima“, izjavio je Jevremović okupljenima, a fotografisao se i sa komandantom Žandarmerije Sašom Kosovićem.

Foto:TANJUG/JADRANKA ILIĆ (STF)

Ivica Dačić takođe je održao govor na svečanosti.

Hvala Bogu, kao što smo svi pratili, Miloš je, iako je bio ranjen u vrat, uz božju milost i sreću, imao uspešnu operaciju. Za nas je najbitnije da je uspeo da sačuva život, ali i da prikaže veliko herojstvo i onesposobi teroristički akt“, rekao je Dačić.

“Dirnuo me je doček njegovih kolega”

 “Dirnuo me je doček njegovih kolega. Čitavo naše društvo se divilo Miloševom herojstvu. Predsednik Vučić je najavio da će ga odlikovati, i to će se desiti uskoro. Želim da se zahvalim i predsedniku i premijeru koji su izražavali interes i posećivali našeg Miloša u bolnici“, dodao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova.

Foto:TANJUG/JADRANKA ILIĆ (STF)

On se dotakao i akcije koja je sprovedena, a tiče se Vehabija.

“Prilikom akcije koja je sprovedena, privedeno je više lica za koje su sumnja da su u grupi Vehabija. Neka od tih lica su zadržana. Reč je o onima koji za ideola imaju Islamsku državu. Pratićemo sve te aktivnosti vezane za terorizam, kao i BIA. Naša Žandarmerija je pokazala da država u punoj meri može da računa na naše kapacitete, i da je Žandarmerija dobro obučena”, izjavio je Ivica Dačić.

Hypetv.rs/V.M./Republika.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner