Background adbanner
Background adbanner

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON OPERACIJE ŽELUCA: Marija pretrnula od straha, Miljana se oglasila i rekla kako se oseća

Objavio: RHT
23/07/2022 10:30 AM
Bivša učesnica “Zadruge”, Miljana Kulić, operisala je želudac u Turskoj kako bi što pre smršala. Njen dečko Nenad Macanović Bebica otkrio je da se ona dobro oseća. Sada su u javnost isplivale i prve fotografije posle operacije na kojima se vidi kako Miljana sedi u holu bolnice, gde je urađena operacija. Mnogi komentarišu da se fizički ne vidi da je imala operaciju, ali svi očekuju da skidanje kilograma počne u narednom periodu.

Foto: YouTube

Ubrzo se na Instagramu oglasila i sama Miljana, koja je poručila da se oseća dobro.

Foto: Instagram

– Hvala svima koji ste bili uz mene, mama će objasniti sve što se tiče operacije

Marija je pre toga otkrila detalje ovog hiruškog zahvata od kojeg se Miljana još uvek oporavlja.

Pročitajte još: OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NE ZNAJU ZA NEUSPEH!

 

– Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane. Hvala – poručila je Marija za Pink.rs

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x