Background adbanner
Background adbanner

PRVA FOTOGRAFIJA MILJANE IZ BOLNICE: Bleda i iscrpljena Kulićeva se prvo javila NJEMU (FOTO)

Objavio: RHT
11/08/2022 4:21 PM

Miljana Kulić danima je u Urgentnom centru u Beogradu, gde se oporavlja nakon operacije želuca.

Foto: ATA images

Nakon zahtevne operacije u Turskoj, Kulićeva je prvobitno bila smeštena u Klinički centar u rodnom Nišu, odakle su je hitno prebacili za Beograd, gde je sada pod budnim okom lekarskog tima.

Prema najnovijim informacijama, trenutno joj je stanje stabilno, a rijaliti zvezda je iskoristila priliku da se čuje sa Filipom Carem.

Car je odmah to podelio na društvene mreže, pa smo mogli da primetimo da je Miljana nasmejana, uprkos tome što je zbog zdravstvenih problema bleda i iscrpljena.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x