Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

PRVA FOTOGRAFIJA DANKINE MAJKE ispred policijske stanice! Ivana Ilić nakon PETOG ISPITIVANJA povodom nestanka ćerke

Objavio: RHT
30/03/2024 7:36 PM

PRVA FOTOGRAFIJA DANKINE MAJKE

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, ponovo je saslušana u policijskoj stanici u Boru u vezi sa okolnostima nestanka svoje ćerke.

Foto:Facebook printscreen/MilosIlic/Telegram/levijatan-bez cenzure/Mup/Prva fotografija Dankine majke

Prema informacijama koje su procurile iz istrage nestanka devojčice Danke Ilić, veštačenje mobilnog telefona njene majke, Ivane, otkriva nove tragove u ovom slučaju.

U javnosti se pojavila i prva fotografija Ivane Ilić od kada se nesrećni događaj desio kada je Danka nestala.

Prva fotografija dankine majke

Foto:Telegram:Levijatan-Bez cenzure Ivana Ilić majka Danke Ilić

Detaljna analiza telefona 

Iako su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pre njenog nestanka, policija je angažovala stručnjake. Kako bi detaljno istražili sadržaj ovog telefona.

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, ponovo je saslušana u policijskoj stanici u Boru u vezi sa okolnostima nestanka svoje ćerke. Ona je poslednja osoba koja je imala kontakt sa Dankom pre njenog nestanka. Tužilaštvo je naložilo detaljno veštačenje njenog mobilnog telefona.

 Vratiće se sve njene obrisane poruke – kaže izvor za “Republiku”.

Važno je napomenuti da razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta. Ovo je deo standardne procedure kako bi se ispitale sve mogućnosti i potencijalno eliminisala majka iz dalje istrage. Policija pažljivo pristupa svim informacijama kako bi pronašla Danke Ilić i dovela ovaj slučaj do rešenja.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner