Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!”

PROVERITE KADA VAM SE SUDBINA MENJA! Datum rođenja otkriva koje su prelomne godine vašeg života

Objavio: RHT
21/06/2024 2:11 PM

Proverite kada vam se sudbina menja?

Ono što sigurno sve nas zanima jeste kakva nam je sudbina! Da li je nosimo rođenjem i koji brojevi su dobri ili loši po nas?

foto: printscreen/pinterest

Puno informacija je kodirano u datumu našeg rođenja, uključujući i koje su to ključne godine, kada ćemo se suočiti sa važnim odlukama i životnim prekretnicama. Većina veruje u sudbinu i veruju da je zacrtana čak i pre nego što se rodi. Dok je mnogo manje onih koji su nezainteresovani za sudbinu koja ih svakako čeka.

Datum rođenja otkriva koje su vaše ključne godine života kada vam se sudbina menja. Ako verujete u horoskop i numerologiju, možete na jednostavan način proveriti koje su to godine.

Postupak računanja je sledeći:

Proverite kada vam se sudbina menja?

Potrebno je samo vaš pun datum rođenja. Na primer, možemo uzeti proizvoljni datum – 10. 03. 1983. godina.

Prvo se sabiraju brojevi dana u mesecu kada ste rođeni, u našem slučaju 1 i 0. Dakle, 1+0=1.

Zatim se sabiraju brojevi iz meseca u kojem ste rođeni, u našem slučaju 0 i 3. Dakle, 0+3=3.

Dalje je potrebno sabrati ova dva broja, uz napomenu da se prvi broj sabira dva puta. U našem slučaju to znači da se sabiraju sledeći brojevi – 1+1+3=5!

Dobijeni broj predstavlja vremenski interval u kojem vas čekaju veoma važni događaji u životu. U našem primeru, to znači da će svaka peta godina života biti ključna, što znači da je prva “sudbinska” godina 1988, pa potom 1993, 1998, 2003, 2008, 2013, 2018, 2023 i dalje redom…. A u kojoj oblasti će se pojaviti velike promene pokazuje poslednja cifra te ključne godine!

Hajde da vidimo značenje brojeva:

1 – drastične promene u vašem ličnom životu

2 – napredak na profesionalnom planu

3 – duhovni rast i analiza sopstvenih vrednosti i uverenja

5 – bolje zdravlje i jačanje porodičnih veza

7 – rešavanje problema sa nekretninama

Hypetv.rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner