Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Prošlo je 13 godina od ubistva Ksenije Pajčin

Objavio: RHT
16/03/2023 5:30 PM

Vest je odjeknula u celom regionu i potresla sve.

Tokom godina pojavljivale su se razne teorije njenog ubistva i samoubistva Filipa Kapisode, a čak su se na Tviteru pojavile i fotografije koje prikazuju rekonstrukciju događaja.

Policija je rekonstruirala celi događaj i zaključila kako je ubistvu i samoubistvu prethodila žestoka svađa, a kako su mediji prenosili Ksenija je pokušala da pobegne kada je ubijena, s obzirom na to da je njeno telo pronađeno blizu ulaznih vrata.

„Ksenija je na sebi imala jaknu, znači bila je spremna za izlazak. To što smo telo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i trenerci. Očigledno ju je pokušao zaustaviti, a kada mu to nije uspelo, pucao joj je u glavu“, ispričao je za medije izvor blizak istrazi, prenosi Kurir.

Foto: Printscreen Yt

Nakon što je ubio Kseniju, Filip je otišao u sobu i pucao sebi u usta. Pretpostavlja se da je pištolj kojim je ubio Kseniju pa zatim i sebe u stan doneo Filip. Iz policije se doznaje da za njega nije imao dozvolu.

Prijatelji i poznanici Ksenije i Filipa njihovu vezu opisivali su kao fatalnu.

Najbolji prijatelj Ksenije, Goran Stojićević Karamela, ispričao je tada za medije kako je Kapisoda u nedelju naveče, kad se par posvađao, pričao da bez Pajčinove ne može da živi, te da će se ubiti ako ga ostavi. Dva dana kasnije, ubio je svoju partnerku, pa sebe. Stojičević je ispričao kako su se tragično stradali ljubavnici jako voleli i planirali su da se venčaju, ali je Kseniji smetala njegova ljubomora, koja je i bila razlog zbog kojeg je prekinula s njim tada.

Foto: Printscreen YouTube

„Zvao me 20 puta. Bio je rastrojen: ‘Karamela, nađi je, molim te, ne javlja mi se! Gde mi je žena?!’ Tako ju je zvao. Molio me da je nagovorim da se pomire. Tada je prvi put rekao: ‘Ubiću se ako mi se ne vrati’, ali ja, nažalost, nisam pridavao nikakvu posebnu važnost njegovim rečima jer su ljudi u trenucima očaja skloni da pričaju svašta“, ispričao je tada Stojićević.

(nova)

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner