Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO DETETA (2): Izvučeno iz reke – Reanimacija nije uspela

Objavio: RHT
02/04/2024 10:21 PM

PRONADJENO BEŽIVOTNO TELO

Policija u Slovačkoj pokrenula je istragu o smrti dvogodišnjeg dečaka.

Dete je nestalo u svom rodnom selu, a njegovo telo su našli u susednom selu.

Pronadjeno beživotno telo

Foto: Pinterest/pronadjeno beživotno delo

Mališan se igrao u dvorištu kuće u Slovenskim Kljačanima kada je iznenada nestao u kasnim poslepodnevnim časovima.

Primećeno je da deteta nema i odmah su svi krenuli u potragu za njim. Policija je reagovala kao i spasioci. Dovedeni su i psi tragači.

Odmah se krenulo u potragu za mališanom, a neki meštani su rekli da su primetili dete kraj rečice.

Potom kod kojeg je dete viđeno se nalazi u susednom selu.

U akciju potrage uključili su se i vatrogasci, psi tragači, gotovo svi meštani, ali mališana nisu mogli da pronađu.

PRONADJENO BEŽIVOTNO TELO

Nažalost, beživotno telo dečaka pronađeno je u potoku u susednom selu Vijeska.

 Dečaka su odmah izvukli iz vode i pokušali da reanimiraju, ali bez uspeha.
Hitnom reakcijom je dečak odvezen u bolnicu u besvesnom stanju.

Dete je proglašeno mrtvim po dolasku u bolnicu.

Porodica i prijatelji su van sebe od bola zvog ogromnog gubitka i prerano ugašenog mladog života.

Policija proverava sve detalje ove tragedije.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/Telegraf/ M.A./N.A.


Komentari

  1. Sta rade,u sta glrdaju ovi roditelji koji decu pustaju bez nadzora ,”na livade” oko reka ,po gradu ???U telefone!!!Eto idu bez ociju, na deci!Besna sam na,rasejanost roditelja i kradju ,nase dece!Sve je na prpdaju…ali ,ovo sa decom je uzas!!!!Bilo je toga i bice ,ali sad je toga naglaseno i vise!..Stati na put trgovini decom i uvesti smrtnu kaznu i visinu kazne za pedofiliju, krradju dece, silovanje!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner