Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

“PROLAZIM KROZ TEŽAK PERIOD, MOLIM VAS ZA RAZUMEVANJE”

Objavio: RHT
30/01/2023 10:00 PM

Pevačica Edita Aradinović se javno obratila javnosti nakon što je snimak incidenta u kojem je učestvovala sa svojom rođenom sestrom Indi isplivao u javnost.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je priznala da je snimak autentičan i otkrila svoje osećanje povodom cijele situacije. Edita je izjavila da nikome ne želi ovakvu vrstu publiciteta i da nije borila za to. Ona smatra da je snimak rezultat godina potiskivanja porodičnih problema.

Edita se izvinila i za svoje postupke i za to što je javnost moralo da vidi snimak. Ona se obratila i ljudima koji je vole i prate, kao i onima koji je uvredljivo govore, poručujući im da je sebi bila najveći neprijatelj. Ona je navela da trenutno prolazi kroz teško vrijeme i traži razumijevanje, ali ostavlja i onima koji žele da je satanizuju da učine to, ako imaju hrabrosti. Pevačica je na kraju poručila da će sve ovo proći i da je hvala svima koji su je podržali.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner