Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA RASKRINKALA STANISLAVA! Njihove tajne prenela Đedoviću, kamere snimile razgovor, Krofak doživeo NERVNI SLOM “SUTRA STAVLJAM TAČKU NA SVE” Šok oglašavanje Asmina Durdžića, prelomio i saopštio da je KRAJ: “Nek mi je dovedu pred noge” ERA OJDANIĆ HOSPITALIZOVAN: Pevač mora na HITNU OPERACIJU, evo u kakvom je stanju! OTKRIVENO KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA: Promene koje će biti iz korena, a u oktobru ŠOK OBRT! TAJNO SE OŽENIO BIVŠI RIJALITI UČESNIK! Brojne afere ga obeležile, otvorio profil na Onlyfansu, a onda se posvetio veri i povukao se! SVI DETALJI HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype Paparazzo NA LICU MESTA! OVO NIKO NIJE MOGAO NI DA NASLUTI! Evo koliko je zapravo Aleksandra Prijović mlađa od Filipa, detalj koji ostavlja bez teksta ŠOK ODLUKA LUNE I MARKA NAKON HAPŠENJA?! Nisu mogli više da podnesu, prelomili, PAKUJU SE I ODLAZE? PARTIZAN – ZVEZDA Pakao u “Areni” za crveno-bele: Navijači vređali Teodosića na transparentu sa ROGOVIMA, skandirali uvrede Jelisaveti Orašanin KONAČNO OTKRIVENO! Evo s kim se zapravo Karleuša nalazi u Dubaiju: Krišom je snimili, a sada je sve jasno! (FOTO) ŠOK POTEZ! Miljana pred produkcijom otkrila ko je želeo da je DISKVALIFIKUJE, odmah promenjen kadar, učesnici zanemeli KONTROVERZNA PROŠLOST TRUDNE RIJALITI UČESNICE: Procurili skandalozni detalji, ovo se od svih krilo, sada sve isplivalo javno HARIS DŽINOVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE! Šokantna reakcija na pitanje o Melini i suzama, javno priznao, SKANDALČINA! “JEZIČARA” OTKRIVA: RANI RADOVI naše popularne PEVAČICE! Nekada pravila skandale GOLIM GRUDIMA, a sada FOTOŠOPOM (VIDEO) EVO GDE ŽIVE ALEKSANDRA I FILIP: Zavirite u unutrašnjost njihove kuće u Hrvatskoj, prizor ostavlja bez teksta! (FOTO) MAJA SPREMA DISKVALIFIKACIJU STANISLAVU?! Njegov prijatelj se momentalno oglasio, šokantna reakcija porodice Krofak!

PROGRAMI ZA DOČEK 2023. ISPED NARODNE SKUPŠTINE I KOD BEOGRADA NA VODI!

Objavio: RHT
12/12/2022 7:53 AM

Grad Beograd će organizovati doček Nove godine tradicionalno ispred Doma Narodne skupštine.

Foto: Pinterest

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević najavio je da će ove godine manifestacija „Beogradska zima“ biti organizovana na više lokacija u prestonici, od 15. decembra do 15. januara.

Kada je reč o koncertu za doček, 31. decembra, Nikodijević je istakao da će on biti namenjen mlađoj populaciji.

– Prethodnih godina novogodišnji koncerti su bili posvećeni gostima prestonice i starijoj publici, sada je stav da se koncertni repertoar prilagodi mladima. Na prostoru Beograda na vodi organizovaće se takođe doček Nove godine u saradnji s ustanovama kulture Grada Beograda – najavio je Nikodijević.

Gradski čelnik objasnio je da će akcenat ovogodišnje manifestacije biti u duhu Beograda, kao i da će svi događaji biti besplatni.

Foto: Pinterest

– Pod okriljem Sekretarijata za kulturu prvi put će u organizaciju manifestacije biti uključene sve ustanove kulture grada. Očekujemo mnogo više sadržaja namenjenih najrazličitijim kategorijama stanovništva. Posebna pažnja je na dečjim predstavama i kreativnim radionicama u svih 17 beogradskih opština. Takođe, imaćemo i tradicionalno klizalište za decu, kao i Trg bajki u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom i pozorištima za najmlađe – objasnio je Nikodijević. Prvi čovek gradskog parlamenta istakao je da će se ove godine klizalište i Božićno seoce nalaziti kod parka Ušće na Novom Beogradu zbog lakšeg pristupa korisnika.

– Trg bajki će biti na Zvezdari, dok će se na Trgu republike organizovati program kulturnog sadržaja pod radnim nazivom Ljubav i moda, a u duhu vremena koje je iza nas – naveo je predsednik Skupštine grada Beograda.

Besplatni koncerti klasične, džez i rok muzike biće održani na više lokacija u prestonici.

– S Fondacijom „Milan Mladenović“ dogovorili smo koncert posvećen EKV-u ispred Doma omladine. To je duh Beograda koji želimo da vratimo – naveo je Nikodijević.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner