Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

ŠOKIRAĆETE SE! TIJANA AJFON PROGOVORILA O TRENUCIMA PROVEDENIM U ĆELIJI I MAJČINSTVU! Sve je rekla!

Objavio: RHT
23/02/2024 7:13 PM

Trenuci iz ćelije!

U subotu, 24. Februara od 22h na Hype televiziji u emisiji “Pretres” autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost će biti popularna starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon.

Tijana je po prvi put govorila o najintimnijim delovima njenog život.

Govorila je o odrastanju, o braku njenih roditelja kao i njihovom razvodu koji je ostavio veliki trag na nju i njenog brata Vladimira.

Foto: Hype TV

U jednom trenutku Tijana nije mogla ni da suzdrži svoje emocije, pa je kroz suze govorila i o delovima života koje do sada nije govorila.

Kada je ona u pitanju, u medijima se spekulisalo sve i svašta, ona je baš u ovoj emisiji potvrdila neke stvari, ali i demantovala.

Burno je reagovala kada je majčinstvo u redu gde je rekla da je to u ovom trenutku ne zanima.

Javnosti je poznato da je ova starleta pre par godina i hapšena zbog navoda vezanih za najstariji zanat. Tijana je bez zadrške govorila i o ovoj temi, gde je objasnila sve što se spekuliše u javnosti vezano za to.

Trenuci iz ćelije!

Kada je hapšenje u pitanju, rekla je u emisiji da je u ćeliji provela trideset dana. I tu je bila iskrena pa je opisala svaki trenutak koji je tamo provela.

Ne propustite ovo turbulentno izdanje emisije “Pretres” samo na Hype televiziji.

Foto: Hype TV

Da podsetimo, Tijana je pre dve godine gostovala u istoj emisiji, ali na različite teme.

Ovo je premijerno izdanje o njenom ličnom životu i spekulacijama u javnosti.

BONUS VIDEO:

Video: Hype TV

Hype TV/ U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner