Background adbanner
Background adbanner

Producent otkrio: EVO KADA ĆE SE RASPASTI GRUPA HURRICANE!

Objavio: RHT
13/12/2021 9:00 AM

Nakon svakodnevnih spekulacija o raspadu grupe Hurricane producent Zoran Milinković dao je javno saopštenje kada će se to i dogoditi. Sudeći po njegovim rečima, razlog prestanka rada Sanje, Ivane i Ksenije biće istek ugovora koji grupu trenutno drža na okupu! Kako se šuška po estradnim kuloarima to bi moglo da se dogodi vrlo brzo. A da ne bi nagađali evo šta je Zoran napisao pa njegovo pismo prenosimo u celosti.

Foto: Printscreen YouTube

 

– Poslednjih par meseci jedna od glavnih tema u medijima o grupi Hurricane je raspad grupe bez navedenih konkretnih i istinitih razloga.
Kao producent grupe i jedini koji odlučuje o grupi i o (ne)raspadu, želeo bih da Vam potvrdim zvanično. Grupa se ne raspada.
Takođe bih hteo da Vas uputim u nekoliko pojedinosti. Kao što svuda u svetu postoji prirodan i neprirodan način raspada grupe, u našem slučaju postoji samo prirodan način. To je svakako kraj ugovora prema određenom datumu i sporazumni kraj ugovora. Tako da bih Vas zamolio da u buduće imate ove informacije u vidu.
Što se tiče same grupe trenutno, pesme ,,Koraci” i ,,Legalan” su odlično primljene kod publike, a uskoro stižu još dve nove pesme. Na privatnom planu kod devojaka nema ništa novo.

Hvala Vam na razumevanju i vremenu!

Piše: HYPETV.RS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x