Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

PROCURILA SKANDAL FOTOGRAFIJA! Žana i Matora se KRIŠOM VIĐALE? Ona BEZ ODEĆE, Jovana SNIMA SVE

Objavio: RHT
23/02/2024 8:00 PM

PROCURILO! SKANDAL FOTKA!

Aktuelna učesnica Žana Žugić, prvi put je ušla u rijaliti sa Jovanom Tomić Matorom. Iako je tada bilo priče da su njih dve bile više od prijatelja, ipak nijedna to nije potvrdila. Sada su Žana i Matora ponovo u rijalitiju zajedno, a Jovana je u procesu razvoda.

PROCURILA SKANDAL FOTOGRAFIJA!  Foto:InstagramJOvana Tomić Matora Žana Žugiž, Anita Tomić
 printscreen/ATA images

Foto:ATA images/Instagram printscreen/Procurila skandal fotografija

Podsetimo, Jovana Tomić Matora se venčala sa Anitom Stanojlović Tomić, a stupanju u istopolni brak je kumovao Marko Đedović.

Tata jako teško sve ovo podnosi. Nije mu dobro. Bio je u Hitnoj, dobio je visok pritisak. A ja? Ja ni ne žalim. Šta smo sve radili da se ne venčava. Rekli smo: “Nemoj se venčavati”, molili smo je. Do poslednjeg časa nije bilo šanse. Kad je vidim da plače, nije mi lako, ali sad kažem: “Plači” – rekla je Jovanina majka Ana za “Blic”.

PROCURILO! VARALA JE ANITU?

Anita je prevarila Matoru sa Matejom Car van rijalitija, a u rijalitiju je ostavila zbog Anđela Rankovića.

I dok svi misle da je Anita kriva za raskol veze, po društvenim mrežama je krenula da se širi fotografija Matore i Žane.

Procurilo! Skandal fotografija
Foto:Instagram printscreen/Procurilo! Skandal fotografija

Interesantno je da Žana ima plavu kosu kao i sada, što ukazuje, sudeći po komentarima fanova, da je skorašnja slika u pitanju.

Matora slika, a Žana sedi u krilu nepoznatog muškarca.

Kako će Anita reagovati kada vidi ovu sliku, ostaje nam da saznamo…

2409
ANKETA! KOME VERUJETE? SITI AHMIĆ ILI ASMINU DURDŽIĆU? GLASAJTE!!!

Kome verujete u aktuelnom medijskom ratu?

Siti Ahmić, sestri Aneli Ahmić ili Asminu Durdžiću?

Asmin tvrdi da je Sita sa njim na eksplicitnom snimku koji je objavljen. Dok je Sita tvrdila da je tužila Asmina i da je on “bolesnik”.

Na snimku koji je objavljen je Asmin sa nepoznatom devojkom, za koju Asmin tvrdi da se nalazi Anelina sestra, Sita.

Podsetimo, u rijalitiju je Aneli tvrdila da ju je prevario suprug, Asmin, i to sa Stanijom Dobrojević. Da bi se ispostavilo da oni nisu venčani kako kaže hodža Mehmedalija Karamujić, koji se navodi kao ličnost koja ih je venčala. Sita ipak tvrdi da je venčanja bilo.

Anketa

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner