Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbuo sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) “BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota”

PRIZNALA SVE: Maja Marinković ima novog dečka!

Objavio: RHT
06/04/2022 10:44 AM

Bivša učesnica “Zadruge” Maja Marinković priznala je da je ispunjena na emotivnom planu.

– Emotivno sam ispunjena, srećna sam, uživam u svom životu. Znate kako kaže pesma:”Sijam kao milion”! Emotivno sam ispunjena, ali neka to ostane mala tajna – pohvalila se Maja, koja je potom priznala da je u kontaktu sa svojim nekadašnjim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom.

– On i ja smo u odličnim odnosima, čujemo se, mi smo prijatelji. Sve je kako treba!

Marinkovićeva se dotakla i afere “”elitna prostitucija”, u koju je bila upletena i bivša zadrugarka Sanja Stanković. Ona je tada demantovala da je hapšena, a potom dokazala da tokom pomenute akcije nije ni bila u Srbiji, već kod majke u Švajcarskoj, a Maja joj bezrezervno veruje.

– Sanju zaista poštujem kao čoveka, mislim da je pravi drug. Verujem njoj, jer je devojka pokazala dokaze crno na belo, to je to – rekla je ona, a potom dodala:

– Ne bih osuđivala nikoga, mislim da je to prisutno i u drugim poslovima, ne razumem to osuđivanje pevačica. Uopšte ne bih nikoga klasifikovala na taj način, ja njima pružam podršku, da se izbore za pravdu.

Dugo se šuškalo da je njen otac Taki Marinković bio u vezi sa Deniz Dejm, koja je u nedelju napustila “Zadrugu”, a priče su dodatno podgrejane kada je on došao po atraktivnu Slovenku nakon ispadanja. Međutim, Maja kaže da su samo prijatelji.

– Deniz je prema meni ispala tamo drug, mislim da je dobar čovek, o njoj sve imam najlepše da kažem. Taki ju je sačekao, ispao je džentlmen, oni su prijatelji – zaključila je Maja.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner