Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

PRISETIO SE TUZLE: Mile Kitić sve šokirao!

Objavio: RHT
20/01/2023 10:45 AM

Pevač Mile Kitić godinama je na javnoj sceni, iako je u januaru napunio 71. godinu on i dalje radi punom parom.

Foto: Screenshot Instagram

Naime, pevač je poznat po tome da prepričava anegdote sa nastupa , i generalno i svog života pa je jednom prilikom otkrio jednu anegdotu sa nastupa, kada ga je supruga Marta “nahvatala” u ženskom društvu.

Foto: Printscreen Instagram

– Bacale su gaće, svašta je bilo. Ja stavim oko vrata, to je bilo u Tuzli, par njih oko mene sedele, bili smo u bekstejdžu i zezali se, jedna skinula gaćice i ja stavim oko vrata. Nije ni par minuta prošlo, žena mi ulazi na vrata – rekao je Mile svojevremeno.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner