Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

“PRIMITIVNIJEG I GLUPLJEG ČOVEKA NISAM VIDELA” Bivša voditeljka oplela po Slavniću: NE ZNAM DA LI SE ON MOŽE NAZVATI MUŠKARCEM

Objavio: RHT
28/01/2023 1:15 PM

Bivša voditeljka Olja Crnogorac izrazila je svoje nezadovoljstvo ponašanjem Zvezdana Slavnića u rijalitiju “Zadruga 6”.

Foto: Printscreen twitter/youtube ilustracija

Ona je na svom Tviter nalogu napisala: “Primitivnijeg i glupljeg čoveka nisam videla. Ne znam da li se on može nazvati muškarcem”, komentarišući njegovo ponašanje prema svom vanbračnoj supruzi Ani Ćurčić.

Zvezdan Slavnić je ušao u rijaliti sa namerom da se pokaže u drugom svetlu, međutim, nedugo nakon početka rijalitija, on je prevario i ponizio svoju vanbračnu suprugu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić. Nakon što je Ana Ćurčić ušla u rijaliti, čitava javnost se oglasila u podršci Ani, a Olja Crnogorac je bila jedna od mnogih koji su izrazili svoje nezadovoljstvo ponašanjem Zvezdana Slavnića.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Komentari

  1. Samo sto on ne vidi sebe, a i da vidi nema dovoljno pameti da bi bilo šta shvatio. Previše iskompleksiran čovek, ali i loš čovek da ne kažem zao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner