Background adbanner
calendar

Nedelja 15. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Mnoge ŽENE SU ĆUTALE! Nisu smele NI DA PISNU” U “Malim stvarima” se postavljaju JAKO VAŽNA PITANJA! (VIDEO) Tara UPUTILA TAJNU PORUKU MATEJI?! Dok ŠA PIŠE PESME za Mionu, Simova zadala udarac! NADA MACURA : “Ako sebe ne unovčite, od popularnosti nemate ništa” CIKLON ĆE U SRBIJI I NOĆAS DA PRAVI HAOS! Srpski meteorolog najavio KAKAV VREMENSKI ŠOK nas tek čeka od utorka HIT SNIMAK! Novak Đoković pokazao svoju TAJNU USPEHA (VIDEO) “UGASITE MI KAMERU NA 20 SEKUNDI” Uroš i Kačavenda završili zajedno u WC-u, a sad isplivao OVAJ VIDEO Srbija SLOMILA GRKE! Novak i Hamad IZDOMINIRALI i obezbedili Svetski kup OVO SU PRAVA LICA ADAMA I ANĐELE ADAKTAR! Evo kako su zapravo izgedali pre svih operacija – NEPREPOZNATLJIVI! (FOTO) ANELI HITNO NAPUŠTA RIJALITI?! Učesnik mislio da kamere ne snimaju, pa otkrio šok detalje Delovi Srbije NA UDARU SNAŽNIH OLUJA?! Oglašavanje RHMZ! SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE: Kristina htela da vidi sinove, a onda ugledala KRISTIJANA U KREVETU i nije bio SAM (FOTO) Ovu HRANU NIKADA nemojte jesti uz ŠOLJU ČAJA! BUDITE OPREZNI, evo zbog čega Zbog čega je RANIJE BIO HAPŠEN Zmaj od Šipova?! MRZE GA U SELU?! Skandal za skandalom! SKANDAL! UHAPŠEN Zmaj od Šipova – Ilija Grahovac PRETUKAO KOMŠINICU? Lečič PUŠTEN IZ URGENTNOG CENTRA! Glumac otkrio kako se OSEĆA NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE! ANĐELA ĐURIČIĆ IZGUBILA PODRŠKU RODITELJA? Nakon otkrivenih LAŽI, nastao MUK

PRIJEM KOD PREDSEDNIKA SRBIJE, stižu gosti iz Republike Srpske i Crne Gore: Vučić sa đacima i nastavnicima (UŽIVO)

Objavio: RHT
15/09/2024 11:58 AM

Prijem kod predsednika Srbije

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas prima učenike i nastavnike osnovnih škola i predsednike opština iz. Republike Srpske i Crne Gore povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Prijem će biti održan u 11.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saoptštila je. Služba predsednika za saradnju s medijima.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave državni je praznik koji se. 15. septembra praznuje u Republici Srbiji i Republici Srpskoj.

Datum 15. septembar, izabran je za obeležavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, jer je tog dana 1918. godine probijen Solunski front, a na osnovu odluke vlada Srbije i Republike Srpske o zajedničkom obeležavanju ovog datuma.

Praznik je ustanovljen 2020. godine.

Rođendanska torta

-Petri Grahovac iz Bileće, koja je zajedno sa svojim drugarima došla u posetu Beogradu, čestitao sam rođendan i poželeo sreću. Petra se malo iznenadila, a ja sam pokušao i da otpevam rođendansku pesmu…videh osmeh na Petrinom licu!-objavio je Vučić na Instagramu

Obraćanje Petre Grahovac iz Bileće

– Danas kada slavimo Dan srpskog jedinstva, osećamo ljubav Republiek Srbije… Zahvaljujući vašoj brizi, mi upoznajemo Srbiju i bogatiji smo za jedno novo iskustvo koje je ispunjeno toplinom..

Danas na ovaj dan je i moj rođendan a zahvalna sam što mogu da se obratim predsedniku Srbije …, poručila je mala Petra posle čega su deca preuzela svoje poklone.

Vučić poželeo dobrodošlicu

-Draga deco, poštovani učitelji i nastavnici, dobro došli u Beograd, naš prestoni grad koji više od dva veka stoji kao simbol naše slobode i zajedništva. Vaš dolazak ovde baš kada slavimo Dan srpskog jedinstva, slobode i zastave, ispunjava ovaj grad posebnom toplinom i ponosom. Vi nosite u sebi srpski duh svojih predaka. Republika Srbija je vaša kuća, baš kao što je i moja i kuća svih nas.

Danas je praznik. Praznik srpskog naroda ma gde on živeo. Našem narodu u zemlji i rasejanju i svuda na planeti čestitam praznik, čestitam Dan srpskog jedinstva u nadi da ćemo umeti da ga čuvamo, baš kao i naš jezik, pismo i kulturu.

Nikada ne zaboravite svoje korene i neka vas ovi dani u Beogradu ispune ljubavlju, ponosom i osećajem pripadnosti. Dobro došli kući!, poručio je predsednik Vučić.

Biseri rasuti po svetu

Predsednik se obratio prisutnima. 

– Naš narod su biseri rasuti svuda po svetu i čine naš divan srpski narod koji je kroz istoriju postojanja sazreo do državotnornog naroda – kazao je Vučić, te dodao da je naš barjak lep onoliko koliko je krvi proliveno za njegovu odbranu.

– Naše sestre i braća danas slave zajedno sa nama. Ovom prilikom ih srdačno pozdravljam, eto baš njima. Zaslužili su, znam da će još mnogo toga morati da pretrpe. Uvek će imati svoju državu i nas koji ćemo biti uz njih. 

– Naša snaga je u jedinstvu – naglasio je Vučić pozdravivši decu iz Srpske i Crne Gore i poručivši im da su Beograd i Srbija i njihova kuća, naša zajednička kuća uz poruku da uvek budu ponosni na svoje poreklo!

– Dobro došli, kući – poručio je Vučić đacima i njihovim učiteljima i nastavnicima.

-Danas je praznik, praznik srpskog naroda ma gde on živeo! Čestitam Dan srpskog jedinstva!, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom 15. septembra, Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

hypetv/Alo!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner