Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

PRIJATELJI SU DRUGA PORODICA, A VI STE PRAVI SREĆNIK UKOLIKO JE VAŠ PRIJATELJ NEKO OD OVIH HOROSKOPSKI ZNAKOVA

Objavio: RHT
08/03/2023 6:45 PM

ŠKOPRIJA

Foto: Jill Wellington / Pixabay

Škorpije važe za veoma snažne i čvrste glečere. Na površini deluju srdačno i sabrano, a ono što je duboko u njima retko otkrivaju bez preke potrebe. Odanost jedne Škorpije izvire iz njene intenzivne empatije i intuicije. Kada podignete slušalicu i nazovete svog prijatelja Škorpiju već pri izgovorenom “ćao” on će znati da li ste imali težak dan ili je ipak sve proteklo kako ste želeli. Kakav god da je problem Škorpija će imati plan za vas, bilo da treba da vas oraspoloži ili da proslavi sa vama. Škorpija je ta koja će uvek žrtvovati svoje blagostanje da bi zaštitila onog do koga joj je stalo.

VAGA

Šarmantnom Vagom upravlja Venera, boginja među planetama i zato ovaj znak toliko želi da bude voljen. Razigrane i vesele, Vage zapravo uvek žude za kosmičkom ravnotežom i stabilnošću. Kada vas Vaga doživi kao svog iskrenog prijatelja, ona vam postaje bezuslovno verna. Prijateljske relacije smatraju svojim najdragocenijim blagom i veoma ga neguju. Pamte i najsitnije detalje o vama i s putovanja će vam uvek doneti najlepši poklon. Vage svoje najbolje prijatelje stavljaju na pijedestal i vide uvek samo ono najbolje u njima.

BIK

Kao pravi zemljani znak, Bik je taj koji stabilno stoji na nogama i uživa u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Vrlo selektivan po pitanju svojih prijateljskih veza, Bik će odvojiti vreme za procenu osobe koju želi da uvrsti u krug svojih bliskih prijatelja. Kao što pažljivo bira biljke za svoju kolekciju, tako Bik temeljno pristupa i odnosima sa ljudima. Kada uspostavi vezu sa vama on vam postaje veran do kraja večnosti. Bik će se na sve načite truditi da vam pokaže svoju odanost.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner