Background adbanner
calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIPREMITE SE NA GUŽVE! Kreću radovi kod petlje Lasta-petlja Bubanj Potok u smeru ka Nišu PREDSEDNIK VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU! Obilazi radove na mostu na Drini (FOTO) PEVAČICA ŠOKIRALA ISTINOM O ĆERKI! Otkrila koji zdravstveni problem ima njena mezimica POVRATAK VOJNOG ROKA JE SVE BLIŽE! Kazna preti ko se ne odazove, a evo kolike će biti plate vojnika VREMENSKA PROGNOZA! Danas promenljivo oblačno, posle podne i uveče nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom “NEMAMO PALAČINKE ALI IMAMO UŠTIPKE” Vučić treći dan u Podrinju! Danas obilazi decu u školi u Brezjaku (FOTO) HOROSKOP ZA PETAK, 06. SEPTEMBAR! Vodolije moraju da se čuvaju jedne stvari na poslu, a ovaj znak će imati problema sa novcem PREVENTIVNI PREGLEDI! U nedelju proverite koliko ste zdravi bez zakazivanja i knjižice! DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK NA TAJNOM SASTANKU! Prvi put nakon objave razvoda viđeni su na ovom mestu! MUP NA NOGAMA, ANGAŽOVANI I HELIKOPTERI Oglasilo se ministarstvo i saopštilo detalje “POSTALA SAM VEGAN IZ STRAHA OD BOLESTI!” Jelena Đoković bez ove namirnice ne može da zamislim dan, u sve je dodaje! “VREME JE DA KAŽEM ISTINU” Melanija Tramp ne može više da ćuti, NAJAVILA DA ĆE OTKRITI SVAKI DELIĆ SVOG ŽIVOTA “BORA JE ZA MENE NAJVEĆI NA OVIM PROSTORIMA!” Miroslav Ilić otvorio dušu, pa progovorio o pokojnom frontmenu “Riblje Čorbe”! EKSKLUZIVNO TELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena poslednja želja (FOTO+VIDEO) JAVNE LIČNOSTI NA ROĐENDANU ĆERKE TAMARE MILUTINOVIĆ! Njihovo poziranje za fotografisanje nasmejalo sve! POPULARNI REPER PRONAĐEN MRTAV! Porodica potpuno slomljena, imao je samo 34 godine!

MISLITE NA VAŠE ZDRAVLJE! Sutra od 8:00 do 17:00 časova ponovo preventivni pregledi!

Objavio: RHT
13/07/2024 11:35 PM

Preventivni pregledi

Foto: Pinterest

Ministarstvo zdravlja sutra od 8.00 do 17.00 časova, u više od 160 zdravstvenih ustanova širom Srbije organizuje akciju besplatnih preventivnih pregleda, u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o zdravlju.

Direktor Zavoda za zdravstvenu zašitu radnika “Železnice Srbije” Vlado Batnožić rekao je ranije za Tanjug da će tada svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biti u prilici da bez zakazivanja i uputa obave pregled kod specijaliste interne medicine, da izmere krvni pritisak, da urade unalizu šećera u krvi, EKG, analizu hormona štitaste žlezde TSH i FT4, kao i ultrazvučni pregled štitaste žlezde.

“Ministarstvo zdravlja poziva građane da obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje”, istakao je Batnožić.

Preventivni pregledi

Naveo je da će i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika “Železnica Srbije”, Savska 23, svi građani sutra od 8.00 do 17.00 časova moći da obave navedene preglede.

Takođe, besplatni preventivni pregledi za sve građane biće sutra organizovani i u Kliničkom centru Vojvodine.

I građani bez zdravstvenog osiguranja biće u prilici da bez zakazivanja i uputa, brzo i efikasno sprovedu merenje krvnog pritiska, urade ultrazvučni pregled štitne žlezde, provere kompletnu krvnu sliku i nivo šećera u krvi u laboratorijama, kao i pregled endokrinologa, u slučaju da je ultrazvučni nalaz štitne žlezde pokazao patološke promene.

I ovoga puta, svi pacijenti kod kojih se uoče nepravilnosti prilikom pregleda ili u rezultatima, biće odmah upućivani na dalju dijagnostiku i preglede već u toku naredne nedelje, saopštio je Klinički centar Vojvodine.

Ministarstvo zdravlja i Klinički centar Vojvodine pozvali su ranije građane da obave preventivne preglede.

Preventivni pregledi će se sprovesti u Specijalističkoj Poliklinici, (suteren zgrade Poliklinike).

Hypetv.rs/Alo/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner