Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

PRETERALA! Bekvalčeva završila na infuziji!

Objavio: RHT
05/06/2021 6:43 AM

Pevačica Nataša Bekvalac je pre dve večeri održala svoj prvi nastup na jednom prestoničkom splavu.

Kristina i Nataša Bekvalac-Foto:Printscreen Instagram

Na kraju nastupa je došlo do malog incidenta kada je, usled prevelike posećenosti, splav počeo da tone.

Ovome je prisustvovala i Natašina sestra Kristina, koja je ujedno i njen stilista. Ona je svojim pratiocima na Instagramu dozvolila da je pitaju sve što požele, a mnoge je zanimalo uprvo to kako se provela na sestrinom nastupu. Kristina je rekla da je bilo odlično, ali i da je malo preterala sa alkoholom, a nakon toga mnoge je zabrinula jednom objavom.

Foto:Printscreen Instagram

Naime, kada su je pitali kako je, ona je podelila fotografiju na kojoj se vidi da prima infuziju i napisala: “Prelepo”, a mnogi su se zapitali šta joj je, ali ona nije navela uzrok ovoga, pa nije poznato da li joj je pozlilo ili je samo primila vitaminsku dozu.

Izvor:Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner