Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

PREOKRET U “ZVEZDAMA GRANDA” MARIJA NAŠLA ZAMENU VANJI

Objavio: RHT
26/03/2021 10:12 PM
Marija Šerifović – Foto: Printscreen

Marija Šerifović je sve šokirala kada je svoju takmičarku zamenila novom.

Naime, pevačica Marija Šerifović odlučila je da vrati jednu učesnicu “Zvezda Granda”, koja je nešto ranije ispala iz takmičenja, nakon što je Vanja Knežević diskvalifikovana iz istog.

Sanja Veličković – Foto: Printscreen

U pitanju je Sanja Veličković, koja je svoju sreću iskazala na društvenim mrežama, te pokazala dopisivanje sa Marijom.

Foto: Printscreen

 Obzirom da je ostalo prazno mesto, rešila sam da vratim Sanju Veličković. Dobrodošla nazad – napisala je Šerifovićeva u poruci, na šta joj se Sanja zahvalila.

– Imala sam očekivanja od ovog 26-og u mesecu, i taman kad pomislih da će proći kao i svaki drugi dan… Nadam se da ću opravdati ukazano mi povrenje. Hvala, Marija – navela je Veličkovićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner