Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

PREMINUO BESKUĆNIK: Sumnja se da je preminuo od hladnoće.

Objavio: RHT
09/02/2023 9:41 AM

Na klupici u centru Novog Sada pronađeno je telo nepoznatog muškarca.

Na Trifkovićevom trgu u centru Novog Sada jutros na klupici pronađen je muškarac bez svesti. Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Medicinski radnici pokušali su da reanimiraju čoveka, ali je on, nažalost, preminuo.

Foto: youtube printscreen

Kako se navodi, muškarac koji je preminuo, bio je beskućnik. Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj rekao je za medije da je njihova ekipa intervenisala oko sedam časova. 

Foto: Printscreen Youtube

-Primili smo poziv u 7:16 časova da se na Trifkovićevom trgu bez svesti nalazi nepoznata muška osoba. Naša ekipa je po dolasku na lice mesta krenula sa reanimacijom. Međutim, uprkos pokušajima reanimacije, morali su da konstatuju smrt,-rekao je Krulj.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner