Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DA LI JE NORMALNO OVO?!” Pevačica urnisala Lepu Brenu “Ko je ovo na slici?” POTVRDIO JECAJUĆI U SUZAMA: Adam Adaktar čeka ČETVRTO DETE, snimljen RAZGOVOR “boga obrva” i supruge Andžele (VIDEO) DO OMILJENE PLAŽE LIDO VIŠE NEĆETE MORATI ČAMCEM! Vojska Srbije postavila pontonski most od Zemunskog keja do Velikog ratnog ostrva ŠOK ZA LJUBITELJE SPORTA! Povredila se Ivana Španović, pa je njen odlazak u Pariz pod znakom pitanja TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Pojavio se na konvenciji u Milvokiju sa zavojem preko uha (FOTO) PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji!

Preminula Šenon Doerti! Zvezda serije “Čari” podlegla opakoj bolesti

Objavio: RHT
14/07/2024 3:37 PM

Preminula Šenon Doerti! Zvezda serije “Čari” podlegla opakoj bolesti

Šenon je popularnost stekla u serijama „Beverli Hils“ i „Čari“, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine. Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017., a potom se proširila. Pokazala je hrabrost i do kraja se borila uprkos lošim prognozama.

Foto/youtube printscreen/nicky swift

Poznata glumica preminula je u 53 godini života, potvrdili su njeni najbliži. 

Šenon Doerti umrla je juče, nakon dugogodišnje borbe sa rakom, prenosi People.

– Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenen Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom posle mnogo godina borbe – potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun i dodala: 

– Posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru – nastavila je Sloun. 

Podsetimo, Šenon je popularnost stekla u serijama “Beverli Hils” i “Čari”, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine. 

Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017, a potom se proširila. Pokazala je hrabrost i do kraja se borila uprkos lošim prognozama.

Isplanirala svoju sahranu

Šenon je u svom podkastu “Let’s Be Clear” otkrila da je napravila plan za svoju sahranu, te da se sve dogovorila sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem njenog testamenta Krisom Kortazom oko detalja. 

– Ovo jeste morbidna, ali je i zabavna tema. Želim da moj pepeo pomešaju s posmrtnim ostacima mog psa i mog oca. I neću da me sahrane, a da ne budem kremirana – rekla je glumica. 

Istakla je da još nije sigurna gde bi želela da njen pepeo bude prosut, ali misli da bi bilo lepo čak i da se on posadi, te da na tom mestu kasnije nikne drvo. 

– Želim da odaberem jedno mesto koje smo moj otac i ja voleli i koje nam je najviše značilo – dodala je Šenon i istakla da su često uživali u Malibuu. 

Glumica je iskreno rekla i da ima više onih za koje ne bi volela da joj dođu na sahranu, nego one koje bi volela: 

– Došli bi mnogi, a da im nisam ni draga. To je prosto tako. Ne žele da ispadnu loši ljudi, da ih gledaju popreko… Ali, da im ja smanjim tenziju. Hoću da mi sahrana bude kao festival ljubavi. Neću da tu neko dođe i plače, a misli: “Hvala ti Bože što je k*čka otišla” – navela je glumica nekoliko meseci pred smrt.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/srbijadanas/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner