Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

Preminula originalna Sreda (VIDEO)

Objavio: RHT
30/01/2023 7:30 PM

Glumica Lisa Loring, poznata po ulozi Srede u legendarnoj seriji “Porodica Adams”, preminula je u 64. godini nakon moždanog udara. Vest je potvrdila njena dobra prijateljica Lori Džejkobsen na Fejsbuku.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Loring je zauzela mesto u srcima publike kao Sreda, najstarija kćerka u porodici Adams.

Njena karijera se produbila nakon što se pojavila Netliksova serija koja je imala veliku popularnost među gledaocima, a ulogu Srede tumačila je Džena Ortega.

Njen odlazak ostavlja duboku tugu među fanovima koji će uvek pamtiti njeno talentovano i nezaboravno glumačko ostvarenje. Naša misao ide ka njenoj porodici i prijateljima u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner