Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UROŠ ŽIVKOVIĆ OSTAO GLADAN! Nakon promocije SLOBE RADANOVIĆA u potrazi za hranom (VIDEO) “POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči!

HYPETV PROGRAM ZA UTORAK 5. MART! Premijerno emisija “Trač kuvanje”

Objavio: RHT
04/03/2024 6:00 PM

Premijerno “Trač kuvanje”!

U utorak samo na Hypetv kanalu vas očekuje premijerno jedna od novih emisija “Trač kuvanje”!

Hypetv program
foto: Hype ilustracija

Predstavljamo Hypetv program za utorak, 5.mart 2024!

07:30      CITY HYPE

08.00       CRTANA SERIJA: OTKRIĆA BEZ GRANICA

12.00      CITY HYPE

14:00      SERIJA: AVIONDŽIJE

foto: hypetv

15:00      CITY HYPE

16:00      FILM: VILA ORHIDEJA

18:00      EMISIJA: BRAK SA DVIJE ŽENE

19:00      CITY HYPE

19:30      EMISIJA: TRAČ KUVANJE

foto: hypetv

20:00      SERIJA: AVIONDŽIJE

21:00     EMISIJA:  BEHYPE THE SCENES

23:00      FILM: BIKINI MOON

02:00     CITY HYPE

foto: hypetv

02:30     FILM: VILA ORHIDEJA

04:30     CITY HYPE

05:00     FILM: BIKINI MOON

Kao što ste već navikli, svaki radni dan od 19 časova kroz emisiju “City Hype” vodimo vas na najzanimljivija gradska okupljanja. Pokazaćemo vam šta su to poznate ličnosti radile tokom vikenda, ko je gde bio, ko se možda izblamirao…. Ne propustiti City Hype jer oni su tu samo zbog vas!

Premijeno večeras od 19.30 časova emisija “Trač kuvanje” autorke i voditeljke Kristine Didanović ovog utorka sprovešće vas kroz zanimljive ukuse i mirise. Ovog utorka za vas kuva Miki Đuričić. Kao vrsni kuvar je radio po mnogim elitnim restoranima saznajte šta je Miki kuvao. Ali i šta je sve pričao. Da li je on glavni kuvar u njihovoj kući ili je tu palicu prepustio svojoj aženi Angelini. Sve to saznajte od 19.30 časova.č

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner