Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

PRELJUBA KOJA JE ŠOKIRALA SVE! Da li je Aleks prevario Dženifer?

Objavio: RHT
17/04/2021 7:00 PM

Zvezda rijalitija “Južnjački šarm” Medison LeKroj (30) poželela je sve najbolje Aleksu Rodriguezu (45) i Dženifer Lopez (51), javljaju američki mediji.

Dženifer Lopez-Foto:Printscreen/Instagram

 Želim im sve najbolje – rekla je nakon što je saznala da su ARod i J.Lo raskinuli.

Šuškalo se, naime, da je upravo Medison razlog razlaza slavnog para jer su ona i Aleks navodno imali aferu, a ona je uhvaćena tokom video poziva sa njim.

– Kontaktirao me je, i da, razmenjivali smo poruke, ali osim toga nije bilo ničega… Nikad ga nisam videla ili dodirnula. Bili smo samo poznanici. Nikada nije fizički prevario svoju verenicu sa mnom – objasnila je Medison tada.

Međutim, izvor blizak Aleksu je rekao kako on uopše ne zna ko je LeKroj.

Prema pisanju stranih portala, J.Lo još Rodriguezu nije vratila raskošni verenički prsten vredan 1.800.000 dolara. Njih dvoje navodno o tome još nisu razgovarali. Izvor blizak bivšem paru otkrio je kako su njih dvoje jedno dugom često darovali vrlo skupe komade nakita, pa verovtno Aleks neće forsirati J.Lo da mu vrati prsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner