Background adbanner
calendar

Četvrtak 7. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

Predsednik Srbije otvara sajam Vinska vizija Otvorenog Balkana (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
16/11/2023 6:06 PM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na Beogradski sajam, gde prisustvuje otvaranju Drugog međunarodnog sajma Vinska vizija Otvorenog Balkana

Foto: Printscreen

Predsednik Vučić je zajedno sa premijerkom Anom Brnabić dočekao ispred sajma makedonskog premijera Dimitra Kovačevskog i predsednika Crne Gore Jakova Milatovića i predsednika italijanske regije Veneto Luka Zaja.

Drugi po redu sajam vina, hrane i turizma Vinska vizija Otvorenog Balkana, koji se održava od 16. do 19. novembra 2023. godine na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom Vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan, počeo je serijom poslovnih sastanaka rezervisanih samo za profesionalne kupce

Sajam ove godine okuplja više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija, i to iz preko 28 zemalja što je duplo više izlagača nego lane.

Na početku obraćanja, predsednik Vučić je zahvalio regionalnim partnerima na pomoći u organizaciji sajma.

On je prokomentarisao da je Edi Rama poslao snimak za koji je verovao da neće biti pušten, ali jeste jer je Srbija demokratska zemlja.

– Posebno mi je drago zbog činjenice da je polovina izlagača iz Srbije, a čak 94 iz Severne Makedonije, dok je 21 iz Albanije. Mnogi proizvođači iz sveta pridružili su nam se ovde, a hoću posebno da zahvalim Vin Italiju, svakako najznačajnijem proizvođaču u Evropi, a očekujemo još veći dolazak italijanskih vinara sledeće godine – rekao je Vučić.

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner