Background adbanner
calendar

Četvrtak 30. Novembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POKAZALA KOLIKO JOJ NEDOSTAJU: Anastasija pati za porodicom (FOTO) EKSKLUZIVNO! Miljan Vračević: „Matora i Anita su prevaranti, sve rade zbog para!“ (VIDEO) Predsednik Vučić tražio od veštačke inteligencije da mu pokaže Srbiju u savršenoj realnosti: Najbolje tek dolazi – “OVO PREMAŠUJE SVE GRANICE” (VIDEO) APOTEKARKA NA MERDEVINAMA ZALUDELA SRBIJU! A evo kako je NEKADA izgledala (FOTO / VIDEO) SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LEŠTANA: Džip sleteo sa puta, drugo vozilo uništeno (FOTO) Andreana Čekić otkriva: “Nije trebalo da se udam” Pevačica otvorila dušu o životnim preprekama EKSKLUZIVNO! Miljan Vračević: „SPASIO SAM ŽIVOT DARKU LAZIĆU, a nije me pozvao ni na svadbu! ON JE IZDAJICA!“ (VIDEO) Isplivala fotografija koja sve dokazuje: OVAKO FILIP CAR TRETIRA TRUDNU ALEKSANDRU! (FOTO) Drejk u novom spotu pokazao simbol dvoglavog orla, spomenuo i Prištinu (VIDEO) Andreana Čekić ZAPANJILA: „Selmi Bajrami ne treba da se zabrani ulazak u Srbiju!“ (VIDEO) “OSETILA SAM NJEGOVU SMRT, A POTOM JE PREMINUO!” Goca Dragišić progovorila o odnosu Filipa Cara i Aleksandre pa OTKRILA DA LI JE TRUDNOĆA LAŽNA – Vatreno krštenje, subota u 18 h HYPE TV PROGRAM ZA PETAK 01.DECEMBAR 2023. GODINE OVO JE NOVA DEVOJKA ANITINE LJUBAVNICE! Matea pronašla utehu u njenom zagrljaju: “Zaljubljena sam u tebe…” (FOTO) Ovo je najpopularnija pesma na platformi Spotify u 2023. godini Divlja po imanju: ANITU OPKOLILO OBEZBEĐENJE! Učesnica pravi neviđeni HAOS! Tijana Em se snimila u potpuno novom izdanju: NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU (FOTO)

Predsednik Hrvatske progovorio o ubistvu Mihalisa Kacurisa: “IŠLI SU DA SE MLATE, A TO NE MOGU PODRŽATI!”

Objavio: RHT
12/08/2023 8:19 PM
Sve više navijača zagrebačkog Dinama nalazi se u atinskom istražnom zatvoru, a povodom ove situacije oglasio se i predsednik Hrvatske, Zoran Milanović.
Foto: Screenshot Youtube

U ponedeljak se dogodila tuča navijača Dinama i AEK-a u centru Atine, a navijač grčkog tima Mihalis Kacuris (29) je izgubio život.

Dosta navijača Dinama je u zatvoru, a prvi put povodom toga oglasio se i predsednik Hrvatske Zoran Milanović.

– Pet dana policija ima pravo da ih zadrži. To sad ističe i ako im svima daju pritvor, 100 ljudi, nezavisno o tome zašto su oni išli dole, išli su da se mlati,a to ne mogu podržati, to je naprosto čudno ponašanje. Ali građani imaju svoja prava. Okolnosti tog gubitka života, ubistva nisu razjašnjene, ne zna se – rekao je Milanović.

Prva trinaestorica uhapšenih su se u petak izjašnjavali o optužnici, u subotu je pred istražnog sudiju izašlo još njih 40, dok će u nedelju biti ispitano još 35 navijača.

Policija  još uvek intezivno traga za ubicom Mihalisa Kacurisa, detalji do kraja nisu razjašnjeni, tako da ćemo u narednom periodu videti šta će se desiti.

(Hypetv.rs/Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner