Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

“PRE BIH SEBE VIDELA U SANDUKU, NEGO TEBE PORED NJE” Monstrouzne reči majke Anđele Šparavalo

Objavio: RHT
19/02/2024 10:00 AM

Pre bih u sanduk


Anđela Šparavalo, učesnica rijalitija uplovila je u ljubavnu istopolnu vezu sa Bojanom, takođe rijaliti učesnicom.

Pre bih u sanduk

Pre bih u sanduk foto:youtube

Anđela se javno obratila porodici i rekla da je srećna sa Bojanom. Sada je stigao i odgovor Sandre Šparavalo. a zbog reči ove povređene majke, ledi se krv u žilama:


“Anđela, sine, da, ja sam te naučila kako da čvrsto stojiš na zemlji, uvek bila uz tebe, ali tada smo imale poštovanje jedna prema drugoj, odnos drugarski.

“Kroz ovo tvoje ponašanje, onom porukom si me još više unesrećila jer vidim da si izabrala put kojim ćes sama sebi uništiti život. Kažes da te ja kanalim, a mama je samo želela da vrati svoju Anđu, onu kakva je bila prva dva meseca, a ne da praviš od sebe nešto što nisi. “

FOTO: Printscreen


“Samo se seti onih naših osmeha, kada mi kazes samo ti mama mozes da me tako nasmeješ. Pošto si izabrala taj put, sama sebi da upropastiš život, u mojoj duši je samo patnja. Jer ja više ne prepoznajem svoje dete. Taj moj osmeh što znaš kakav je pretvorio se u suze i bol. Anđo sine, ti si svoj put odabrala, a ja se samo molim Bogu da ostanem zdrava tvom bratu. i da njega izvedem na pravi put, pošto tebe očigledno nisam. Uživaj u tvoj sreći, a nas si unesrećila za ceo život. “

A što se tiče Bojane, mene ne zanima da li je ona nasilnica ili nije, radi se o tome da bi pre sebe videla u sanduku nego tebe pored tog zla. A najgore što je isti pol u pitanju. Jos jednom ti kazem da nikad ni ja, niti cela porodica to nece prihvatiti.”. pise “Pink.rs”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner