Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKOGA SE NE PLAŠIMO, IDEM DA SE BORIM ZA NAŠU SRBIJU! Cela sala odzvanja i skandira u čast predsednika Aleksandra Vučića na predizbornom skupu u Novom Sadu EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Nives Celzijus o voditeljskoj ulozi u rijalitiju “Imanje”, otkrila sve o saradnji, Dejanu Dragojeviću i iznenađenjima za publiku! MAJA MARINKOVIĆ KORISTI TELEFON U RIJALITIJU? Skandal! Stigla PORUKA! Anastasija Grujić: Deca danas nemaju pravo detinjstvo. Devojčice imaju skuplju šminku od mene! PROCURILO – Miljana Kulić pred PRODUKCIJOM otkrila ko je hteo da je DISKVALIFIKUJE UDARNO! Srušio se AVION kod granice, POGINUO pilot HITNO OBAVEŠTENJE MUP-A ZA JAVNOST REPUBLIKE SRBIJE “OVO JE NENASILAN PROJEKAT” Nakon OTKRIVANJA PRVOG PARA VODITELJA rijalitija “IMANJE” oglasio se Saša Mirković HOROR NA DUNAVU Sudarila se dva broda, ima mrtvih! TRAGA SE ZA PET OSOBA LUKAS NAPRAVIO LOM U LESKOVCU! Folk zvezda zapalila masu! Gosti u transu vrištali na nastupu! (VIDEO) VELIKA TUGA! Preminuo cenjeni srpski novinar “KO ZNA DA LI ĆE IKO DA JE KUPI” Baki žestoko opleo po Maji Marinković! Viralan video na društvenim mrežama POTRESNA ISPOVEST “SLUŠAO SAM VRIŠTANJE! Dolazio je PIJAN!” Đogani otkrio STRAŠNE PORODIČNE detalje Vučić: “Ljudi znaju kada kažem da je to realno, da je to istina, EKSPO ZA NAS ZNAČI OGROMNA ULAGANJA KOJA SE NE TIČU SAMO BEOGRADA”! Vučić otkrio odakle se finansira opozicija: “Njima je Rokfeler dao pare i nije ih briga za Rezoluciju i Kosovo” VUČIĆ O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA: “Uveren sam da će građani Srbije biti ponosni, VREME JE DA POKAŽETE ŠTA ZNATE I UMETE”

PRAVI GA BUDALOM: Tara Simov iskoristila Ša za more, pa ga šutnula!

Objavio: RHT
12/08/2022 11:08 AM

Bivši rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ovog leta su se ponovo pomirili i bili na moru, da po povratku opet raskinuli. Zato su se pojavile sumnje da je obnovila vezu sa njim samo zbog toga da bi je odveo na letovanje.

tara i ša uhvaćeni zajedno

 

Starleta i reper, koji se zbog nje razveo od supruge Ivane, imali su burnu vezu, a posle raskida su se kleli da se više nikada u životu neće pomiriti!

– Bila sam s Nenadom na moru u Crnoj Gori, ali nismo bili u vezi. Viđali smo se. Nazovite to kombinacijom ili kako god želite, ali me više ne povezujte s njim! Imam novog dečka, iz Niša je i baš sam zaljubljena. Mnogo mi je lepo i ne želim da mi niko to kvari – kaže Tara, dok Nenad tvrdi da ima dokaze da su bili u vezi, a ne u kombinaciji:

– Bolje bi joj bilo da ćuti! Dobro zna da imam slike iz Budve i da smo tada bili zajedno kao svaki normalan par. Ne znam što se kači na moje ime?! Očigledno joj fali da bude u medijima.

Na pitanje da li zna ko je Tarin novi dečko, kog starleta krije od javnosti, muzičar odgovara: – Ma ne zanima me! Mada, video sam ga. Jednom smo se slučajno sreli u klubu. Nisam im se javio! Nek uživaju. Ja sam sam i čekam da nađem devojku koja me zaslužuje. Neku koja će da voli Nenada, a ne Ša!

Simova i Aleksić smuvali su se u “Zadruzi 4”, u kojoj je starleta diskvalifikovana. Reper je umesto nje platio kaznu od 50.000 evra Pinku zbog kršenja ugovora, da bi ona potom izjavila kako je vezu s njim započela samo zbog rijalitija?!

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner