Background adbanner
Background adbanner

POZNATI U ELEMENTU NA VENČANJU KOŠARKAŠA NEMANJE NEDOVIĆA: Glumica igrala sa čašom na glavi! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
01/08/2022 8:37 AM

Evo ko se sve od poznatih pojavio na svadbi Nemanje i Mine

Foto: Instagram

Sinoć je u jednom prestoničkom restoranu održana svadba košarkaša Nemanje Nedovića i njegove supruge Mine Milutinović, kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih.

Svadba je upriličena nakon što su se Nemanja Nedović i Mina Milutinović juče popodne venčali u Sabornoj crkvi u Beogradu, dve godine nakon građanskog venčanja.

Mladenci su bili najveseliji, dok su na društvenim mrežama završili mnogi momenti sa ove proslave ljubavi.

Glumica Jelisaveta Orašanin je tako ponela provokativnu haljinu sa velikim izrezom, dok je u jednom momentu igrala sa sve čašom na glavi dok su pevali narodnjaci, što možete videti u snimku na početku teksta.

Foto: Instagram

Pevači Milica Pavlović i Dejan Matić, kao i sportisti Danilo AnđušićIvana Maksimović, Miloš Teodosić i Tadija Dragičević, bili su na veselju, koje je potrajalo do kasno u noć.

Foto: Instagram

Izvor: alo.rs

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x